Saniute pentru copii pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Saniutele pentru copii sunt incluse in mai multe categorii, cele mai populare fiind

saniutele ce se aseamana cu boburile, in care copiii stau culcati pe spate in sanie (saniute exclusiv pentru viteza, si care sunt folosite numai intr-un cadru special amenajat), saniute de plastic, saniute de lemn, saniute de lemn cu patine de metal, saniute rotunde din materiale gonflabile, saniute cu frana si sistem de directie, saniute trase de o persoana pe schiuri sau de un scuter si tuburile pentru sanius, care le permit copiilor sa stea in interiorul lor si sa alunece la vale, exact ca o sanie normala.

Saniutele de tip bob sunt folosite in general in mari complexuri sportive si de catre acei copii care doresc sa urmeze o cariera in sporturile de iarna. Aceste sanii nu sunt recomandate copiilor mici si foarte mici, ci numai de la 10-12 ani in sus.

Saniutele de plastic sunt printre cele mai populare din lume, fiind foarte usoare si ieftine. Saniutele de plastic sunt de asemenea printre cele mai rapide, fiind depasite numai de saniutele de metal. Saniutele de lemn, pe de alta parte, sunt mai stabile si pot fi controlate mai usor.

Farfurioarele pentru sanius, cum se numesc, adica saniutele care au o forma rotunda (copilul este plasat in interiorul lor si asigurat cu o centura de siguranta), sunt destul de periculoase pentru ca nu au o traiectorie sigura (avand acea forma rotunda) si pentru ca sunt create din materiale care pot fi usor distruse de o simpla piatra existenta in zapada sau de gheata intalnita in cale.

Saniutele cu sistem de franare si directie sunt potrivite iarasi pentru copiii mai mari, cu varste in general cuprinse intre 10 si 16 ani. Saniutele de acest tip nu necesita ca utilizatorii lor sa aiba vreun permis de sanie, dar acestia trebuie sa fie foarte bine instruiti inainte de a le folosi. De asemenea, saniutele cu sistem de franare si directie pot fi folosite de catre copiii care au mai testat si alte saniute inainte. Un copil care nu a mers in viata lui pe o sanie, chiar daca are 12 ani nu trebuie sa foloseasca o sanie de acest fel pentru prima data, ci sa inceapa cu o sanie obisnuita, pentru a vedea care este senzatia de a cobori un deal cu o oarecare viteza. Saniutele care au volan, frane si sistem de directie merg cu viteze mult mai mari decat saniile obisnuite, de aceea este necesar ca micutul sa stie la ce sa se astepte.Vezi saniute pe saniutepentrucopii.ro

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
importator si distribuitor articole copii