Saniute pentru copii pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

In acest an, anotimpul iarna a fost total atipic zonei noastre geografice. In ciuda acestui fapt, este bine sa ne pregatim pentru iarna viitoare, care, cu siguranta nu se va asemana cu aceasta!

O modalitate de a te pregati pentru iarna care va veni, este sa-ti procuri o saniuta care poate fi utilizata de copiii cu varste intre 8 luni si 7-8 ani. Chiar daca pustiul tau este acum foarte mic, poti achizitiona o saniuta pe care sa o poata utiliza multi ani jucandu-se iarna prin zapada.           

Saniutele sunt realizate din material rezistent la socuri mecanice si la diferente de temperatura, astfel incat sa poata fi utilizate si la -30 de grade, dar sa nu se deformeze sau sa se decoloreze la temperaturi de +30 de grade. Stabilitatea saniutelor este imbatabila, astfel incat este evitata alunecarea sau rasturnarea accidentala in timpul utilizarii. Saniutele pot fi trase sau impinse, dupa preferinta si necesitate, avand atasata o curea detasabila rezistenta la transportul de cca.50-60 kg. Culoarea saniutelor este personalizata dupa genul copilului, dar sunt si culori unisex, astfel incat daca aveti mai multi copii care o vor utiliza, sa nu se faca diferente de gen. Este foarte usoara, in ciuda performantelor in utilizare, fiind astfel usor transportata in mana sau in portbagajul masinii daca va deplasati la bunici sau la munte la sfarsit de saptamana.

            Pentru persoanele care doresc sa ofere un cadou util unei familii care este in asteptarea unui copil sau are deja un bebelus, le puteti face surpriza oferindu-le o saniuta pentru cel mic, pe care o va utiliza de la cateva luni pana cand este scolar. Astfel, ii veti scuti de o investitie pe parinti, iar acestia va vor fi recunoscatori pentru cadoul oferit. Ori de cate ori vor folosi saniuta, isi vor aminti cu drag de Dvs. Daca doriti ca satisfactia copilului si implicit a parintelui sa fie deplina, puteti alege modelul cu husa termoizolanta si copertina retractabila. Aceste accesorii detasabile vor permite asigurarea unui confort termic bebelusului ce va beneficia de aerul curat si de placerea de a se afla in aer liber in zilele de iarna.

            Daca sunteti o familie care isi petrece mult timp in aer liber la sfarsit de saptamana, este indicat sa achizitionati o saniuta pentru copil, astfel incat sa-i oferiti alternativa jocului in aer liber alaturi de Dvs. pe timp de iarna. Adesea se vorbeste despre sedentarismul la care sunt expusi copiii inca de la varste fragede si implicatiile acestuia in mod negativ atat in privinta dezvoltarii morfofizice, cat si emotionale. In anotimpul calduros varietatea jucariilor este mai mare; pe timpul iernii saniuta reprezinta alegerea perfecta. Daca atunci cand este bebelus o plimbare cotidiana cu saniuta in timpul iernii ii permite acestuia sa isi caleasca organismul, sa respire aerul tare, curat al iernii si astfel sa aiba un somn linistit si odihnitor, cand incepe sa se deplaseze singur, isi dezvolta muschii picioarelor impingand/ alunecand cu saniuta pe zapada, isi dezvolta echilibrul deplasarii in alte conditii.   

            Multumim nichiduta .ro pentru articol.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.

Taguri: nichiduta
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nichiduta/saniute-pentru-copii-pe-nichiduta-ro1