Saniute Pentru Copii

BUCURESTI - 5 februarie 2013

Comunicat tip General in Internet

Saniutele pentru copii se diferentiaza in functie de mai multi factori, cel mai important fiind varsta copilului. De exemplu, un copil de 2-3 ani nu va folosi niciodata o sanie pentru viteza, cu frane sau sistem de directie, ci o sanie care va fi trasa de catre unul dintre parintii sai

Cele mai populare saniute pentru copii sunt urmatoarele: saniutele de plastic, saniute de lemn, saniute pentru gemeni, pentru copii mici, saniute de curse, si saniute cu sistem de franare si directie.

Saniutele pentru copiii mici sunt foarte usor de transportat si folosit, avand un design atragator pentru cei mici. In general, sunt vopsite in culori puternice si vin cu o centura de siguranta. Aceste saniute trebuie folosite numai pe suprafete plane. Ele au o forma asemanatoare cu o cadita de baie, marginile sale fiind mult ridicate pentru a nu lasa copilul sa cada in cazul in care sanie intalneste un eventual obstacol pe drum.

 

Saniutele de lemn nu au centura de siguranta, copiii putand sa stea pe aceste saniute ori in fundulet, ori culcati pe burta in functie de cum vor sa foloseasca sania. Daca doresc sa alunece cu sania de pe o suprafata inclinata, este recomandat sa stea pe burta si sa nu uite sa isi puna si o casca de protectie. De asemenea, trebuie verificat ca la baza suprafetei inclinate sa existe o suprafata plana destul de mare, care sa ajute sania sa franeze in mod natural.

Copiii mai mari pot fi invatati cum sa foloseasca o sanie cu frane si sistem de directie. Acest tip de sanie este construit dintr-un plastic dur, prezinta volan si se aseamana oarecum cu o masina de curse, fiind foarte joasa. Ca si sania pentru copiii foarte mici, prezinta margini, insa acestea sunt de dimensiuni mici, permitand saniei sa alunece mai repede pe zapada. O alta deosebire ar fi ca sania de acest tip prezinta frane si sistem de directie, lucru nemaintalnit pana acum la saniutele pentru copii. In afara de acestea, mai vine si cu un volan, care ii da posibilitatea copilului sa vireze atunci cand considera ca nu poate trece peste un anumit obstacol aflat in zapada. Aceasta sanie se poate folosi pe suprafete inclinate de catre copii fara ajutorul parintilor, insa cei mici trebuie supravegheati totusi. De asemenea, trebuie sa poarte casca si manusi, pentru a fi protejati tot timpul deplasarii pe zapada.Cumpara saniute si jucarii pe nichiduta.ro

Despre nichiduta

Te rugam sa introduci informatii generale despre compania ta. Acesta zona
cuprinde informatii generale despre organizatie: domeniu de activitate, vechimea pe piata, numarul de angajati.
Aceste informatii se vor completa automat de fiecare data cand vei scrie un comunicat.