Saniute Pentru Copiii De 1-3 Ani

BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

aniutele pentru copiii mici sunt in general realizate din plastic, au marginile inalte si vin si cu centura de siguranta pentru a ii proteja pe cei mici in timpul saniusului.

Introdu corpul comunicatului in aceasta zona. Corpul este partea din comunicatul de presa in care este detaliata stirea principala transmisa. Corpul comunicatului trebuie sa cuprinda raspunsurile la intrebarile: Cine? Ce? Cand? Unde?

In plus, anumite saniute pentru copiii mici au si maner in spatele saniutei pentru ca parintii copilului sa nu stea tot timpul stresati de faptul ca micutul din spate a cazut din saniuta, a adormit, sau nu se distreaza deloc in timp ce este plimbat cu saniuta.

 

Saniutele pentru copiii de 1-3 ani sunt dotate cu un scaun generos, care poate fi acoperit sau nu de un material textil, si au un centru de greutate foarte jos, ceea ce face ca saniuta sa nu se poata rasturna, nici macar atunci cand se intalneste cu un obstacol de gen un bolovan foarte mare acoperit de gheata. In plus, scaunul saniutelor copiilor de 1-3 ani sunt realizate din materiale anti-alunecare, ce impiedica copilul sa cada din ele, chiar si atunci cand nu se foloseste niciun fel de material textil pe scaunul saniutei.

 

Manerul saniutelor pentru copiii mici este din plastic, si ofera parintilor posibilitatea de a trage saniuta din fata. Acest maner este rezistent la temperaturi joase, ca intreaga saniuta de altfel, si nu se poate crapa sau sparge, indiferent de cat de ger ar fi afara. Totusi, saniuta se poate zgaria daca este manevrata cum nu trebuie, o perioada indelungata de timp. Cu alte cuvinte, viata unei saniute este in jur de 4-5 ani, o perioada mai mult decat potrivita pentru a fi folosita de un copil; saniutele pentru copiii mici se recomanda a fi folosite de catre copiii ce au cel putin 6 luni si 7-8 kg pana cand acestia ating greutatea de 20 kg. Atunci cand depasesc aceasta greutate, este recomandat sa ii cumparati copilului o alta saniuta, care poate sa ii sustina greutatea mai mare.

 

Saniutele pentru copiii de 1-3 ani au o greutate mai mica de 2 kg si se pot depozita foarte usor intr-o camara sau debara. Acestea sunt realizate din materiale non-toxice, cu ajutorul unor tehnologii ce pun pe primul loc siguranta copiilor atunci cand folosesc o astfel de saniuta, si se pot utiliza de catre copiii numai atunci cand acestia sunt insotiti si de parintii lor. Saniutele ce se pot folosi de copiii fara contactul direct al acestora sunt saniutele pentru copiii mai mari, asa-numitele saniute de viteza, care sunt realizate din alte materiale si care vin cu alte sisteme de siguranta, specifice saniutelor care se deplaseaza cu viteze mai mari.

De ce? Cum? Pentru a creste interesul fata de informatia expusa adauga citate relevante ale persoanelor implicate: reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.Cumpara de pe nichiduta.ro saniute