Saniute Pentru Copiii De Un An

BUCURESTI - 23 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Va puteti gandi ca un copil de un an si sub un an este prea mic sa mearga la sanius, insa cu dotarile pe care le au saniutele din ziua de astazi nimic nu este imposibil

Saniute Pentru Copiii De Un An

Ceea ce recomandam tuturor parintilor este sa nu foloseasca o sanie pentru a-si plimba bebelusul, pentru ca temperatura de afara poate fi mult prea mica pentru acesta. In schimb, un copil de un an, imbracat bine, si care poate sa stea fara niciun fel de problema in fundulet poate fi plimbat cu saniuta pentru un sfert de ora in fiecare zi de iarna, atat timp cat nu bate vantul.

 

Cei mici vor iubi de indata aceasta activitate si chiar va vor ruga sa ii mai scoateti afara si cu alta ocazie.

Cand cumparati o saniuta pentru copiii foarte mici trebuie sa fiti in primul rand atentie la dotarile de siguranta ale saniutei. Nu toate saniutele ofera un maxim de avantaje, deci atentie la ce alegeti. Dupa ce gasiti o potentiala saniuta, aveti grija sa o testati; de aceea sugestia noastra este sa cumparati o saniuta in timpul iernii, cand zapada este depusa, pentru a vedea daca aceasta reactioneaza cum trebuie, daca nu se impotmoleste in zapada sau daca il poate sustine pe cel mic. Cereti asadar vanzatorului sa va lase sa faceti un fel de “test-drive” al saniutei. Acest lucru este posibil si atunci cand cumparati produse online, pentru ca daca nu va convine ceva la un anumit produs, il puteti returna in limita impusa de vanzatorul respectiv, in general 30 zile de la data receptionarii produsului.

 

Saniutele pentru copiii de un an nu sunt create pentru viteza, ci doar pentru relaxare. Aceasta inseamna ca marginile extrem de joase care sunt intalnite in cazul saniutelor de viteza, care de cele mai multe ori vin si cu volan, sistem de franare, sistem de directie si multe altele, nu vor fi intalnite in cazul saniutelor pentru copiii mici. Saniutele pentru copiii de un an sunt saniute cu margini inalte, au centura de siguranta, spre deosebire de alte saniute, si sunt create pentru plimbari pe suprafete plane si cat de poate de line, fara obstacole.

 

Dupa ce cumparati o astfel de saniuta, explicati-i micutului cum sa stea in saniuta, ca sa vada cat mai mult din lumea exterioara. Cu siguranta acesta nu va intelege mare lucru din ce ii veti spune, de aceea va recomandam sa iesiti la sanius insotiti si de partenerul dumneavoastra, care sa stea tot timpul in aceeasi linie cu copilul si sa il supravegheze in permanenta pe micut.