Scaune Auto Pentru Copii Pentru O Calatorie Sigura - nichiduta.ro

BUCURESTI - 30 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Cand sunteti gata sa porniti la drum cu autovehiculul si aveti de gand sa va luati si copilul cu dumneavoastra, puneti urmatoarea intrebare: “Este fetita mea/baietelul meu gata de drum de asemenea?”

Daca ati mai condus si ati mai luat copilul cu dumneavoastra si cu alta ocazie, si ati observat ca micutului nu ii prea place plimbarea cu masina, poate ar trebui sa mai asteptati pana ce va mai creste. Anumiti copii au rau de masina si nimic nu le poate impiedica acest rau sa apara. Acesta se manifesta in general prin greata si eventual voma. Asadar daca stiti ca micutul nu este prea fericit cand vine vorba de o plimbare cu autovehiculul, chiar si pe distanta de 10 km, alegeti un alt mijloc de transport.

De asemenea, verificati daca micutul sta confortabil in scaunul auto nichiduta de 9-36 kg. Centurile de siguranta, indiferent ca scaunul este pozitionat cu fata sau cu spatele la directia de mers, trebuie sa il protejeze pe cel mic de un eventual impact, nu sa il impiedice sa se miste. Daca vorbim de un copil mic, sub 2 ani, acesta nu trebuie lasat singur pe bancheta din spate, pentru ca va sta intr-un scaun intors invers fata de directia de drum, iar mama sau tatal sau, de la volan, nu va putea vedea ce face micutul si nici nu va putea sa opreasca masina din 5 in 5 minute pentru a vedea daca micutul sau a adormit, se joaca sau bea din biberon.

Scaunele auto pentru copii trebuie instalate numai pe scaunele masinii, nu in zone unde nu exista scaune, ca de exemplu in remorci sau in portbagaje, care comunica cu interiorul masinii. De asemenea, scaunele masinii trebuie sa fie scaunele din fabrica, nu alte scaune instalate de proprietarul masinii. Scaunele unui autovehicul au anumite dotari de siguranta, pe care scaunele fabricate de amatori nu le au.

Scaunele auto protejeaza viata unui copil, insa numai atat timp cat sunt instalate unde trebuie. Care este cel mai sigur loc pentru a amplasa un scaun auto? Partea din mijloc a banchetei din spate, evident. Acolo, micutul este ferit de impacturile frontale, cele laterale, si de asemenea, si de actionarea airbagurilor, care l-ar putea rani mai tare decat un accident auto in sine. Si daca tot a venit vorba de airbaguri, va recomandam sa decuplati airbagurile din scaunele soferului si ale pasagerului din dreapta, daca aveti asa ceva, ca si airbagurile din portiere.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
Imporatator si distribuitor de articole pentru copii