Toata lumea pe biciclete!

BUCURESTI - 23 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Mersul pe bicicleta este benefic atat pentru cei mari cat si pentru cei mici

Toata lumea pe biciclete!

Pe langa faptul ca miscarea inseamna sanatate, mersul pe bicicleta ofera posibilitatea de a trai o experienta cu adevarat uimitoare. Libertatea de miscare, aventura si bucuria simtita pe doua roti nu poate fi echivalata cu nimic altceva.

 Daca parintii si-au achizitionat biciclete potrivite pentru dimensiunea lor, copiii au nevoie de biciclete speciale, in conformitate cu caracteristicile lor fizice. Mai mult, bicicletele pentru copii trebuie sa ofere maxima siguranta si confort. Copiii trebuie sa poata manevra cu usurinta bicicleta si trebuie sa beneficieze de produse de inalta calitate.

 Bicicletele reprezinta o alternativa la transportul in comun sau cu autoturismul, fiind deosebit de benefice pentru ambientul inconjurator si pentru organism. Bicicletele fac parte din conceptul ecco si ii  invata pe copii de mici ce inseamna libertatea de miscare, aventura, coordonarea in spatiu, de multe ori creand un prilej de socializare.

 Pentru o viata sanatoasa si armonioasa miscarea si activitatile fizice nu trebuie sa lipseasca din programul oricarei persoane, dar mai ales din programul oricarui copil. Parintii responsabili trebuie sa le asigure celor mici posibilitatea de a se dezvolta armonios. Achizitionarea unei biciclete copii de pe nichiduta.ro reprezinta o alegere foarte inteligenta. Putem afirma chiar faptul ca aceasta achizitie reprezinta o buna investitie in sanatatea si dezvoltarea corecta a copiilor.Clik aici pentru preturi

Despre nichiduta

Imporator sc.nichiuta trading.srl importator cangaroo,moni,nano,injusa,radio flyer,saltele patuturi