Un cadou potrivit de la nichiduta

BUCURESTI - 13 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Adesea cred ca sunteti in situatia critica de a nu sti ce cadou puteti sa alegeti pentru un copil mic sau pentru o familie care asteapta un copii.

Un astfel de cadou poate fi reprezentat printr-o saniuta. Desi putin atipic, acest cadou va aduce un zambet fugar celui care il primeste, daca este vorba despre viitori parinti, sau o bucurie nemarginita pentru un copil care a depasit varsta de 2-3 ani si se poate juca iarna singur cu o saniuta.

Fireste ca alegerea unui asemenea cadou este putin neobisnuita, insa obiectul oferit va va mentine mereu in amintirea celor carora l-ati oferit. Saniuta adesea nu se afla printre obiectele de stricta necesitate pentru familiile cu copii mici, dar in cazul primirii unui astfel de cadou, se vor bucura cu siguranta!

Saniuta reprezinta cadoul perfect si pentru copiii mai mari, iar oferta pentru alegerea unei saniute potrivite sa afla printre diversitatea produselor din aceasta categorie. Puteti opta pentru alegerea unei saniute din plastic pentru o persoana, realizata pe structura din PVC cu fibra de sticla.

Suportul pentru picioare permite pozitionarea adecvata a acestora in timpul alunecarii, iar baza joasa reprezinta un atu pentru stabilitate in orice conditii de teren. Daca preferati saniutele tip clasic, realizate pe structura metalica si cu sezutul din material lemons, trebuie sa stiti ca acestea sunt potrivite pentru adulti sau copii mai mari. Stabilitatea acestora este mare, insa nu sunt foarte usoare si implicit nu sunt usor de manevrat.

Daca vreti sa optati pentru o saniuta pentru copii mici, puteti alege unul dintre modelele noi de saniute ce se adreseaza copiilor cu varste de 8-9 luni si 3-4 ani, realizate din plastic pe structura de metal, dotate cu maner reglabil si detasabil si cu curea detasabila pentru a putea fi impinse sau trase. Acest tip de saniute au in dotare un sac din material impermeabil captusit cu lana naturala, bine  ancorat de suport, dar detasabil.

Gama coloristica a saniutelor este foarte diversificata, astfel incat puteti alege cadoul perfect oferit in orice anotimp. Pentru o prezentare inedita a cadoului, daca este oferit in anotimpul cald, puteti anexa o carte de vizita pe care sa specificati proverbul binecunoscut: “Fa-ti iarna car si vara, sanie” 

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.