www.saniute-copii.ro

BUCURESTI - 6 decembrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Saniutele celor mici trebuie sa fie dotate cu centura de siguranta pentru a ii proteja pe cei mici de riscul de a se lovi in cazul in care saniuta ar intalni in cale un obstacol

vezi saniute pe nichiduta.ro

vezi saniute pe nichiduta.ro

 Insa chiar si atunci cand sunt protejati de o centura de siguranta, cei mici pot simti impactul saniutei cu un bolovan sau cu o bucata mare de zapada inghetata. In acest caz, pentru cei mai mici aventurieri se recomanda sa se foloseasca acele saniute care au un scaunel, care la randul sau, prezinta o centura de siguranta.

 

Saniutele cu scaunel incorporat sunt perfecte pentru cei care pot deja sa stea in fundulet si carora nu le este frica sa experimenteze noi aventuri in aer liber. Copilul plasat intr-o astfel de saniuta va sta mult mai confortabil decat altul care va folosi o saniuta ce nu este dotata cu centura de siguranta. Scaunelul saniutei este captusit cu un material textil foarte confortabil, care ofera caldura micutului.

 

Saniutele cu scaunel incorporat ofera celor mici senzatii tari pe partie, exact ca si saniutele de viteze. Singura diferenta dintre acestea si saniutele de viteza este ca acestea nu sunt dotate si cu volan sau sistem de directie.

 

Saniutele ce prezinta si scaunel sunt cea mai buna alegere pentru un copil care nu a mai fost dus la sanius inainte si care nu se stie cum va reactiona in fata zapezii. Saniutele cu scaunel au calitati foarte bune de alunecare, sunt distractive si foarte sigure. Acestea prezinta chiar si un spatiu practic pentru bagaj in spatele scaunelului, ce poate fi folosit de parinti pentru a depozita hainute de-ale copilului sau chiar si jucarii.

Ca toate saniutele pentru copiii incepatori in ale saniusului, si aceste saniute cu scaunel incorporat prezinta un cordon elastic in fata, care le ofera parintilor posibilitatea de a trage saniuta din fata. Atat cordonul, cat si saniuta in sine rezista la temperaturi scazute; saniutele cu scaun incorporat sunt in general fabricate din polietilena, care rezista pana la -50 grade Celsius.

 

Ca si nivel de utilizator, saniutele cu scaunel incorporat se recomanda celor incepatori, fie ca acestia au 7 ani, fie ca au 2 ani. Nu exista o limita minima de varsta, ci doar de experienta. Cei care nu au experienta in manevrarea unei saniute sunt invitati sa descopere magia saniusului cu ajutorul unei saniute cu scaun incorporat, si abia apoi sa treaca la saniute care aluneca mai repede si care se pot conduce fara ajutorul parintilor.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl Importator si distribuitor articole copii