S-a lansat noul nights.ro

BUCURESTI - 26 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai mare portal de cultura clubbing din Romania si-a schimbat aspectul. Incepand de astazi, veti descoperi o noua imagine a nights.ro, plina de inovatie si informatie. Navigarea este mai facila cu ajutorul unui meniu 3D, informatia este prezentata intr-un mod mai atractiv si interactivitatea este maxima prin integrarea utilizatorilor forumului in site.

S-a lansat noul nights.ro

Aflat la cea de-a patra versiune, nights.ro intra astfel într-o nouă eră de dezvoltare. Ştiri, agenda petrecerilor, fotografii, videoclipuri, recenzii, mixuri şi podcasturi, cluburi, modă şi tehnic, toate aceste secţiuni sunt disponibile pe noul site, într-o formă de prezentare adecvată anului 2009.

· ŞTIRI

Newsfeed-ul nights.ro vă va ţine la curent cu toate noutăţile din lumea clubbing. Fie că este vorba de o lansare de disc, o păţanie a unui DJ sau detalii despre un eveniment, feed-ul de ştiri nights.ro are cele mai proaspete informaţii la prima mână. De la noi aflaţi primii ce se întâmplă în cluburile bucureştene şi nu numai.

Recenziile de la party review vă oferă detalii despre week-end-ul ce a trecut, astfel veţi şti ce aţi ratat sau veţi putea comenta pe marginea petrecerilor dacă aţi ieşit în club. Înainte de week-end, party preview vă concentrează într-un singur articol toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru un week-end reuşit. Cei nehotărâţi vor avea un ajutor în a se decide, oferit de nights.ro.

Urmăriţi concursurile noastre din fiecare săptămână pentru a câştiga invitaţii la petreceri şi alte premii interesante. Înregistraţi-vă, răspundeţi corect la o întrebare şi mergeţi la party pe lista nights.ro!

· PARTY

Agenda petrecerilor vă face o imagine completă asupra evenimentelor care contează. Calendarul vă ajută să nu pierdeţi vreo petrecere importantă, iar filtrarea pe stiluri muzicale sau oraşe vă face căutarea mult mai facilă.

Pagina de festivaluri va conţine evenimentele 'grele', întinse pe mai multe zile, cu line-up-uri generoase. Aici trebuie să vă uitaţi dacă aveţi chef de o mini-vacanţă clubbing.

Arhiva conţine toate evenimentele care au trecut, astfel ca oricând să puteţi comenta pe marginea petrecerilor, să puteţi verifica ce s-a mai discutat şi să vedeţi fotografiile disponibile de la aceste petreceri

· MUZICĂ

Podcast-urile nights.ro vor umple iPod-urile şi Winamp-urile de muzică bună. În fiecare zi un nou episod dintr-o altă emisiune. Descărcaţi fiecare podcast şi bucuraţi-vă de muzică!

Noi avem cele mai noi mixuri din cluburile bucureştene sau din petrecerile de pe mapamond, iar voi le veţi putea descărca de pe pagina de mixuri în fiecare zi. Faceţi loc pe harduri pentru că MP3-urile stau la rând să fie descărcate!

· DJ

Paginile personale ale DJ-ilor au acum o nouă faţă! La fiecare DJ veţi găsi informaţii updatate, top 10, agenda sa de petreceri, fotografii de la party-urile unde a mixat, myspace-uri, facebook-uri, tot ce vreţi să ştiţi despre omul de la platane.

Promo mixurile vă oferă o imagine asupra fiecărui DJ în parte. Fie că este vorba de un DJ super cunoscut şi care creează trend-uri, fie că este vorba de DJ în ascensiune care vor să se facă din ce în ce mai cunoscuţi, aici veţi găsi creaţiile lor menite să-i recomande pentru următorul party.

Vorbim cu cei mai interesanţi DJ care au ceva de spus în secţiunea Q&A, interviuri fresh şi informaţii în premieră numai pe nights.ro. Preferaţii voştri vor răspunde la întrebările, comode sau nu, ale reporterilor noştri.

· AWARDS

În secţiunea Awards veţi găsi clasamentele premiilor nights.ro începând din 2003 şi până în anul curent, precum şi un istoric al evenimentelor, cu toate detaliile despre ceea ce s-a întâmplat în fiecare an la vot şi la decernarea Awards

· CLUBURI

Prezentările cluburilor au suferit o îmbunătăţire, nu numai că veţi putea afla detalii despre un club sau o locaţie, dar veţi găsi şi programul, fotografii, lista echipamentelor tehnice şi linkuri către paginile oficiale. De asemenea, vă puteţi spune părerea despre clubul respectiv la comentarii.

· TEHNIC

Partenerul nostru djsuperstore vă prezintă în fiecare săptămână câte un nou produs folosit de DJ, producători, VJ, etc. Veţi putea afla secretele din spatele tehnicilor de mixat, idei despre cum să produceţi muzică şi veţi înţelege de ce cluburile arată atât de interesant scăldate de luminile reflectoarelor. Inginerii pot comenta în voie.

· FASHION

Nimic nu e mai rău decât să fii îmbrăcat aiurea în club. Specialistele noastre într-ale modei vor face incursiuni prin magazinele de gen din oraş şi vor găsi cele mai interesante creaţii astfel încât să fiţi originali şi cool. Nu vor lipsi nici recenziile colecţiilor marilor creatori şi tendinţele de sezon.

· BLOG

Orice site care se respectă are un blog plin cu libertate. Aici vom scrie tot ce ne trece prin cap despre orice şi oricine. Dacă aveţi idei creative, trimiteţi o mostră la scrie @ nights.ro şi, dacă sunt acceptate, ele vor sta la loc de cinste pe blog.

· PHOTO

Fotografii noştri sunt acolo unde e petrecerea mai tare. După fiecare week-end, în plictiseala de la serviciu, puteţi intra pe pagina de poze să vă găsiţi acea fotografie tocmai bună de avatar, sau să vedeţi lumea distrându-se la maxim. Sau fete frumoase. Cel mai simplu. Photo pe nights.ro

· VIDEO

Secţiunea video este noua bijuterie a site-ului. Emisiuni, videoclipuri, documentare despre clubbing, imagini filmate de la petreceri, practic tot ce căutaţi pe youtube şi nu găsiţi decât în calupuri de 10 minute la o dimensiune minusculă. V-am pregătit rarităţi şi filme interesante, totul la un singur click.Nu uitaţi de forumul nostru care vă permite să comentaţi şi să interacţionaţi cu membrii comunităţii, o comunitate ce are deja peste 8 ani vechime. Înregistraţi-vă pentru că nu aveţi decât de câştigat: cele mai noi zvonuri se găsesc pe forum, numai utilizatorii înregistraţi pot posta comentarii sau participa la concursuri, puteţi descărca arhivele cu fotografiile de la party şi veţi avea mai puţine reclame agasante pe orice pagină. RSS feed-ul vă ajută să primiţi toate update-urile direct în aplicaţia dumneavoastră preferată, astfel încât vă recomandăm să-l folosiţi cu încredere. Versiunea în limba engleză va fi şi ea disponibilă în scurt timp, pentru expaţi şi clubberi ce ne vizitează.

Navigare placută!www.nights.ro
Nights.ro este cel mai mare website de cultura clubbing din România. Din 2001, gazduieste informatii complete despre evenimentele si cluburile din Bucuresti si din alte orase din România. Cu peste 2000 de vizitatori unici pe zi, Nights.ro s-a afirmat ca unul dintre cele mai bune portaluri de clubbing, cu ramuri locale în Iasi, Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara si Sibiu. Pe nights.ro se pot gasi stiri interesante despre scena de club, poze de la petreceri, interviuri, pagini dedicate DJ-ilor cu biografii complete, descrierile cluburilor, trend-urile din moda si recenzii ale echipamentelor tehnice si se poate asculta radioul on-line. Utilizatorii mai activi ce doresc sa interactioneze au la dispozitie forumul în continua crestere, unde pot vorbi cu promoterii si DJ-ii despre evenimentele organizate si despre muzica.

Pe de alta parte, Nights.ro este si un brand de petreceri, cu numeroase evenimente organizate atât în Bucuresti cât si în Mamaia. Cel mai prestigios eveniment este decernarea Nights.ro Awards, o ceremonie anuala în cadrul careia cei mai buni DJ, cluburi, promoteri si producatori sunt ierarhizati pe baza unei campanii de votare ce dureaza aproximativ 2 luni. În mod traditional, cel mai bun DJ desemnat mixeaza la aceasta petrecere un set al câstigatorului, o onoare de neegalat pentru orice DJ român. Aniversarea Nights.ro are loc în iunie si reprezinta un alt eveniment anual ce vine cu un line-up interesant si original de fiecare data, pentru a sarbatori înca un anisor în dezvoltarea nights.ro. Existã, de asemenea, alte diverse petreceri organizate de nights.ro de-a lungul anului, cu DJ români si straini, unele în colaborare cu alte brand-uri de petreceri, însa toate realizate la cele mai înalte standarde de calitate si respect pentru public si DJ.

În al 8-lea sau an de existenta, Nights.ro îsi continua misiunea, aceea de a educa si promova un stil de viata de clubbing responsabil printre tinerii din România, de a informa corect publicul cu privire la evenimente si DJ, si de a uni comunitatea clubbing din întreaga tara în spiritul jovial al muzicii house si dance.

Despre Nights.ro

Nights.ro este cel mai mare website de clubbing din Romania, cu peste 5000 de vizitatori unici zilnic. Recunoscut fiind ca standardul in domeniul muzicii electronice, revista online de cultura clubbing Nights.ro organizeaza in fiecare an o campanie menita sa desemneze cei mai buni DJ, cluburi, organizatori si promoteri din tara. Nights.ro Awards este unicul eveniment de acest gen din domeniul clubbing.
Nights.ro
Str. Vlad Judetul 47, et. 4, ap. 9, sector 3 Bucuresti
Cosmin Duru
Manager
0721332712
contact@nights.ro