Summer Set Party - Versus Edition

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nights.ro prezintă:


SUMMER SET PARTY
Versus Edition


DAY 1:
Vineri 4 septembrie, ora 21:00

Optick vs. Adrian Eftimie (exclusive b2b appearance)
Rosario Internullo vs. Kool
Marika vs. Vania
Greeg vs. Dan 0

DAY 2:
Sâmbătă 5 septembrie, ora 21:00

El Cezere vs. Kozo
Prâslea vs. Prik
Livio vs. Roby
Negru vs. George G
Dan Andrei vs. BoolaDaimon Club, lângă Sala Polivalentă, Bucureşti
Preţ intrare pe zi: 20 lei înainte de ora 23:00, 30 lei după ora 23:00

Summer Set Party - Versus Edition

Vara e pe sfârşite, şcoala bate la uşă, profită cât mai poţi şi hai să te bucuri alături de noi la ultimul week-end cu soare şi distracţie! Nights.ro aduce faţă în faţă 18 DJ, timp de două zile, într-un Summer Set Party – Versus Edition. Vino să-i asculţi la Daimon pe cei mai tari DJ români, în serii de doi câte doi, într-o bătălie pentru un premiu de neegalat: aprecierea publicului!

Aşadar, în prima seară, vineri 4 septembrie, la pupitru se vor încleşta beat-urile lui Adrian Eftimie cu groove-ul lui Optick, funk-ul lui Rosario Internullo cu feeling-ul lui Kool, inventivitatea lui Marika cu consistenţa lui Vania şi stilul lui Greeg cu spiritul lui Dan 0.

Sâmbătă, pe 5 septembrie, e rost de şi mai mult dans pentru că se vor întâlni precizia lui El Cezere cu creativitatea lui Kozo, priceperea lui Prâslea cu minimalul lui Prik, talentul lui Livio cu fineţea lui Roby, vibe-ul lui Negru cu surprizele lui George G şi muzica lui Dan Andrei cu house-ul lui Boola.

Nu vor fi semifinale, pariuri sau pierzători. Câştigătorii sunt toţi cei care vin la Daimon Club în week-end-ul 4-5 septembrie pentru a se simţi bine alături de prieteni şi cu o muzică de vis. Două seri 100% româneşti, de care să-ţi aduci aminte şi la Crăciun! Summer Set Party – Versus Edition. Un eveniment marca nights.ro susţinut de:


Partenerii principali: Pro FM DANCE, MTV, djsuperstore

Partenerii media: Sapte seri, TimeOut, beatfactor.ro, anyplace.ro, fotoclubbing.ro, sofresh.ro, afterparty.ro, love2dance.ro, tilllate.com, clubbingevents, afterhours.ro, 25h.ro, residentadvisor.net, unitedmusic.ro, clubevents.info, iconcert.ro, eok.ro
Magazine modă: Ollie Gang Shop, Boarders, Outwear
Laser: LaserShows
Print & video: FashionLab, Showstyle

Despre Nights.ro

Nights.ro este cel mai mare website de clubbing din Romania, cu peste 5000 de vizitatori unici zilnic. Recunoscut fiind ca standardul in domeniul muzicii electronice, revista online de cultura clubbing Nights.ro organizeaza in fiecare an o campanie menita sa desemneze cei mai buni DJ, cluburi, organizatori si promoteri din tara. Nights.ro Awards este unicul eveniment de acest gen din domeniul clubbing.
Str. Vlad Judetul 47, et. 4, ap. 9
contact@nights.ro