Afala de ce este rocomandat sa lucrezi cu un designer de interior?

BUCURESTI - 19 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Oricine stie ca un designer de interior face minuni atunci cand ii se da pe mana o incapere sau chiar o intreaga locuinta. Asadar, atunci cand planuiti sa reamenajati sau sa amenajati un spatiu dintr-o casa, apartament sau o vila, serviciile unui designer de interior trebuie sa fie prima voastra resursa.

Portofoliu designer de interior

Portofoliu designer de interior

Un designer de interior va duce la bun sfasit intregul concept pe care beneficiarul il are in minte privind spatiul pe care doreste sa il schimbe. Daca vorbim de un apartament situat in centrul Bucurestiului de pilda, unul care nu este foarte amplu ca spatiu, un designer de interior va propune un look cat mai minimalist care sa se axeze pe functionalitate. Asadar, fiecare piesa de mobilier va fi atent selectionata, astfel incat sa indeplineasca cerintele dar si nevoile personale ale locatarului.

Pentru living, designerului sugereaza un mobilier din mdf cu manere din metal, iar culoarea trebuie sa fie pe placul beneficiarului. Canapeaua din living poate fi tapitata cu piele, daca este vorba de apartamentul unui burlac, iar daca vorbim de un cuplu, stofa de calitate este optiunea designerului de interior.

Pentru podeaua din living dar si pentru cea din dormitor, parchetul din lemn masiv cu incalzire prin pardoseala, marca Kahrs este propunerea venita din partea designerului. In living, beneficiarul poate alege dintr-o gama variata de corpuri de iluminat precum: spoturi moderne, candelabre impunatoare, lustre etc.

Daca insa mana talentata a designerului de interior este necesara in amenajarea unei vile, aici optiunile sunt si mai vaste. In primul rand, o vila necesita un stil mai rafinat, asadar sugestia designerilor este abordarea unui stil clasic de decor. In acest caz, beneficiarul poate opta pentru o mobila clasica de lux, o masa rotunda din lemn masiv care sa fie amplasata in mijlocul livingului si bineinteles un candelabru majistral ca si forma si dimensiuni.

Bucataria dintr-o astfel de casa, trebuie sa respecte si ea acele linii clasice. Puteti opta tot pentru un mobilier clasic si pentru bucatarie, iar daca nu doriti un parchet din lemn masiv exista optiunea de-a alege placaje din piatra naturala. Beneficiarul poate alege ca aceste placaje din bucatarie sa fie in culori cat mai neutre sau cat mai colorate. Cuptorul, plita, masina de spalat vase se pot masca cu ajutorul mobilierului, daca nu doriti ca acestea sa fie vizibile. 

Optiunile nu se opresc aici, beneficiarul va alege piesele dintr-o lista de furnizori oferita de designerul de interior si impreuna cu acesta se va lua o hotarare. Important este ca acest proiect de amenajare interioara sa se desfasoare in functie de stilul ales de beneficiar si sa se tina cont de fiecare centimentru din incaperea care se amenajeaza. Un designer de interior in Bucuresti va contribui nu doar cu sugestii si sfaturi, dar si cu idei atipice care vor reda intr-un mod fidel dorintele beneficiarului.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/afala-de-ce-este-rocomandat-sa-lucrezi-cu-un-designer-de-interior