Afla care sunt firmele producatoare de lenjerie Horeca

BUCURESTI - 22 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

O afacere de succes in domeniul hotelier, inseamna in primul rand pasiunea pentru munca depusa cat si determinarea si dorinta de-a fi cel mai bun in acest domeniu.

Lenjerii de pat damasc alb Horeca - Niky Decor

Lenjerii de pat damasc alb Horeca - Niky Decor

Pentru a va intrece concurenta, trebuie sa oferiti clientilor lenjerii de pat horeca, prosoape de baie din bumbac si alte astfel de lucruri, de o calitate net superioara. Atentia oferita acestui aspect care tine si de igiena, va conta mai presus de orice, indeosebi daca doriti sa va extindeti si mai ales sa va fidelizati clientela.

 

Asadar, prosoapele de baie albe trebuie sa fie principala preocupare in cea ce priveste baia dintr-o camera de hotel. Pentru a evoca un aer cat mai curat si steril, prosoapele albe din bumbac sunt solutia perfecta si cea mai la indemana.

 

Comezile se pot plasa online direct la producatori lenjerii de pat hotel de astfel de textile. Daca hotelul dumneavoastra detine si un spa, atunci prosoapele albe din bumbac sunt in mod cert o alegere potrivita.

Deoarece acestea sunt folosite direct pe piele, recomandam pe cele din bumbac natural 100%. Avand o densitate de 550gr/mp, acestea vor conferi o senzatie placuta si moale la atingere.

 

Prosoapele albe din bumbac sunt in general mai usor de spalat, astfel ca orice pata care este greu de indepartat, se va spala mai usor cu niste detergenti mai puternici. Bineinteles aceste prosoape vin si in alte culori si modele, iar dimensiunile cat si costurile variaza de la un producator la altul. Insa, cele albe cu modele minimaliste sunt ideale pentru un hotel de 4 sau 5 stele, un spa de lux in cadrul unui hotel etc.

 

Datorita calitatii materialului, aceste prosoape au o rezistenta ridicata atunci cand sunt supuse la indelungi si multiple spalari. Pentru ca in cadrul unui hotel , prosoapele sunt spalate adesea si uneori nu cu detergentii adecvati, trebuie sa va asigurati ca le alegeti intotdeauna pe cele mai rezistente. Astfel, chiar daca preturile sunt mai ridicate, in timp investitia va fi una care merita toti banii.

 

Clientii dumneavoastra trebuie sa se simta in largul lor atunci cand folosesc aceste prosoape. Igiena de zi cu zi este o parte importanta din viata fiecaruia, iar atunci cand acest proces nu are loc in propriul camin, standardele nu trebuie scazute sau limitate. Exista multe persoane care calatoresc si care atunci cand se cazeaza la un hotel, asteapta standarde ridicate de igiena dar si de comfort. Deci totul depinde de managerul hotelului sa se asigura ca asa se va intampla.

 

Daca doriti sa plasati o comanda online pentru prosoape albe din bumbac, asigurati-va ca furnizorul nu necesita o comanda minima de produse, desi pentru multi aceasta este o regula. Asigurati-va ca dimensiunile pentru prosoape sunt cele corecte si nu in ultimul rand, cautati oferte si promotii de la acesti furnizori. Aceste promotii sunt ideale pentru cei care cauta preturi accesibile la produse de calitate.