Afla unde poti comanda fete de masa pentru evenimente

BUCURESTI - 22 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Este destul de greu sa ne imaginam un eveniment rafinat, fara decor luxos si fara fete de masa rotunde evenimente. Exista diverse optiuni pentru fetele de masa si servetelele de pe masa. Respectarea regulilor de alegere, decorarea si servirea pot crea o atmosfera festiva. Expertii recomanda alegerea unei fete de masa a carei forma iti va permite repetarea formei mesei in sine.

Fete de masa evenimente restaurant Bucuresti

Fete de masa evenimente restaurant Bucuresti

 Invitatii care vin la un eveniment ar trebui sa vada si o imagine perfecta in interior, inclusiv fete de masa de lux. Culorile selectate corect si calitatea materialelor vor ajuta la modelarea decorului si vor accentua luxul si confortul. Procesul de alegere a fetelor de masa rotunde evenimente, de inalta calitate pentru orice restaurant, este simplificat foarte mult pe site-ul nikydecor.ro.  

Niky Decor.ro

In prezent, exista o gama larga de fete de masa pentru evenimente cu forma rotunda sau ovala, pe nikydecor.ro.

Ai mese rotunde in restaurant?

O solutie excelenta ar fi achizitionarea fetelor de masa in forma de cerc, pentru diverse evenimente. Organizarea unui eveniment necesita o abordare corecta. Trebuie sa alegi un kit care va sublinia importanta evenimentului. Toate atributele utilizate pentru servire trebuie sa fie de inalta calitate. Atentie la combinatia de culori, deoarece acestea ar trebui sa fie in perfecta armonie intre ele.

Designerii sfatuiesc ca fetele de masa pentru evenimente, cu forma rotunda sa fie in perfecta armonie cu diverse accesorii, iar pe tonul lor poti alege servetele, de exemplu.Alege tesatura potrivitaCand alegi astfel de elemente pentru restaurant sau atunci cand le comanzi, ar trebui sa acorzi atentie nu atat caracteristicilor externe ale produsului, ci si materialului de fabricatie, deoarece durata de viata si calitatea produsului final vor depinde de material.

Practic, lenjeria este fabricata din tesaturi naturale dense si sintetice, iar tesaturile mixte sunt deosebit de populare. Fata de masa din material natural isi pastreaza perfect forma si culoarea mult timp.

Expertii nikydecor.ro te vor ajuta sa alegi tesatura potrivita si nuanta de culoare pentru fete de masa rotunde nunta. Mai mult decat atat, iti poate oferi pe comanda fete de masa rotunde evenimente in orice grad de complexitate si in orice stil.

Toate tesaturile care se folosesc pentru realizarea fetelor de masa se spala bine si se calca usor, nu-si pierd culoarea si aspectul initial, si chiar si dupa numeroase spalari, au o rezistenta ridicata la uzura si margini perfecte. De asemenea, se caracterizeaza prin proprietati hidratante si respingatoare de murdarie, distingandu-se prin aspectul estetic impecabil si designul unic.

Motive pentru a utiliza fete de masa rotunde pentru evenimente

Imbunatatirea interiorului general al salonului de evenimente sau al restaurantului. Fata de masa decoreaza nu numai masa, ci si intregul salon de evenimente. Aspectul unei mese frumos decorate, ofera  un design deosebit interiorului si o atmosfera solemna.Protectia mesei impotriva deteriorarii.

Ai mese de lux din soiuri scumpe de lemn?

Atunci, este putin probabil sa doresti sa vezi pe ele zgarieturi si urme lasate de tacamuri si de invitatii la un eveniment. Fata de masa rotunda, pe langa calitatile ei estetice, are si functia de a acoperi blatul, protejandu-l de la deteriorare. Uneori suprafata lucioasa scumpa a mesei poate fi destul de alunecoasa.

Pentru a impiedica farfuria sa alunece pe masa, de exemplu, in procesul de taiere a unei fripturi, alege pur si simplu fete de masa rotunde bumbac pentru evenimente din tesatura naturala. Articolele din tesatura de bumbac de calitate sau  brocart sunt atat frumoase, cat si confortabile. Reducerea zgomotului produs de tacamuri. Aceasta functie este importanta in timpul unui eveniment.  

Fete de masa rotunde evenimente

- AvantajeFetele de masa rotunde evenimente sunt confectionate dintr-o varietate de materiale. Matase, brocart, bumbac etc. In functie de designul mesei sau al salonului de evenimente, in functie de frecventa preconizata pentru evenimente, se poate selecta cea mai potrivita tesatura pentru restaurantul tau.

In industria restaurantelor, atmosfera si aspectul unitatii sunt la fel de importante ca mancarea servita oaspetilor. Pentru a atrage cu succes vizitatorii, este important sa nu economisesti pentru interior. Atributele, cum ar fi fetele de masa rotunde evenimente  pentru un restaurant, au un rol fundamental in calitatea serviciilor pentru clienti.