Avantajele lenjeriei de pat tip Horeca pentru un hotel de lux

BUCURESTI - 3 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Hotelurile de lux stiu ca experienta si reputatia exceptionala a hotelului depind de capacitatea sa de a oferi camere atractive si relaxante. Un somn minunat este, desigur, o parte cheie a sederii clientului la un hotel sau o pensiune.

Lenjerii de pat hotel - Niky Decor.ro

Lenjerii de pat hotel - Niky Decor.ro

Primele calitati pe care le va cauta cumparatorul lenjeriei de pat Horeca, sunt utilizarea celor mai bune materiale si manopera exceptionala. Vor cauta lenjerii de pat facute cu dragoste, care la prima atingere transmit un aspect de lux si o experienta de neuitat.

 

Producatorul Horeca aduce in atentie lenjerii de pat din textile de marca pentru hoteluri, pensiuni si sanatorii din Romania. Producatorul de lenjerie de pat tip Horeca, ofera  consumabile de inalta calitate si produse conexe pentru industria hoteliera. Producatorul a lansat o linie speciala de produse specializate pentru paturi si saltele, cum ar fi huse pentru saltele si lenjerii de pat pentru hoteluri si pensiuni. 

 

Textilele pentru domeniul hotelier trebuie sa indeplineasca anumite criterii care ii determina usurinta de utilizare si calitatea ridicata. Nikydecor.ro ofera astfel de produse, iar cu ajutorul sau vei putea crea confort pentru ca oaspetii sa se bucure de sederea lor departe de casa.

 

Toate produsele indeplinesc cerintele moderne ale industriei hoteliere: culorile alb si nuante mai inchise, rezistenta la uzura, hipoalergenicitatea, prietenia cu mediul, posibilitatea spalarii multiple, contractia admisibila si pastrarea aspectului original al produsului. In acest scop, tesaturile de marca sunt achizitionate de la producatorii de top si de asemenea, sunt alese materii prime corespunzatoare pentru producerea de lenjerii de pat tip Horeca.

 

Producator de renume

 

Producatorul este un furnizor si un partener de incredere pentru proprietarii de hoteluri. Este mereu la curent cu tendintele actuale in moda hoteliera si este de asemenea, pregatit sa realizeze  ideile de design cele mai creative. Reprezentantii nikydecor.ro vor fi incantati sa indeplineasca  comenzile individuale non-standard, care iti vor face businessul sa prospere. Sunt intotdeauna gata sa ofere un pret special, precum si sa dezvolte oferte speciale in functie de dorintele si volumele tale. Textilele profesionale pentru hoteluri reprezinta o parte integranta a imaginii hotelului. 

 

Cu ajutorul produselor nikydecor.ro poti sublinia individualitatea, statutul ridicat si prestigiul institutiei, poti crea o atmosfera speciala de confort si eleganta. Si datorita unui stilului de executie tip Horeca si  a materialului de calitate, se obtine un farmec unic pentru camerele hotelului, atragand multi clienti. Un ansamblu complet alb de asternut este o necesitate. Creeaza un „efect halo”. Cu colectia de lenjerie de pat Horeca, de o calitate excelenta, clientii tai se vor bucura de moliciunea si confortul paturilor si a pernelor, de materialul matasos din damasc, apreciind excelenta protectie a saltelei cu huse pentru saltele.

Lenjerii de pat hotel de cea mai inalta calitate

 

Proprietarii de hoteluri si pensiuni sunt unii dintre cei mai pretentiosi clienti. Produsele atent selectate si proiectate au fost create nu numai pentru a oferi oaspetilor un sejur placut, ci si pentru a fi durabile, fiabile si versatile, pentru a multumi o varietate de gusturi ale clientilor. In ciuda faptului ca tendintele pot veni si pleca, calitatea si confortul hotelului tau vor persista in timp. 

 

Lenjeriile de pat tip Horeca de la producator,  sunt concepute pentru a ajuta vizitatorii sa se relaxeze departe de casa, pentru a-si incarca bateriile si a se simti mai bine. Damascul este un material rezistent, cu o stralucire usoara. Frumusetea sa este data de fibrele utilizate si de tehnica speciala de tesut care contribuie la stralucire in functie de iluminare. Cea mai frumoasa stralucire a materialului poate fi obtinuta folosind satinul. 

 

Pe o tesatura de damasc simplu, un model tesut este vizibil numai sub iluminare speciala. Intr-un design monocrom cu un model, exista in principal lenjerii de pat, fete de masa si prosoape. Firele sunt supuse unei tensiuni mari in timpul teserii pentru a obtine tipare frumoase. Masinile moderne de tesut pot crea adevarate capodopere.