Caracteristici materiale textile pentru feţe de masă teflonate

BUCURESTI - 31 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Atunci când se face amenajarea unui restaurant sunt luate în calcul toate elementele care construiesc imaginea finală a sa. Astfel, formele meselor, scaunele sau feţele de masă sunt importante pentru a obţine rezultatele dorite. Materialele textile pentru feţele de masă trebuie să fie în acord cu stilul restaurantului şi să fie de cea mai bună calitate. Materialele pot să aibă rezistenţă mare la murdărie sau să fie uşor de curăţat pentru o mai bună gestiune internă şi pentru a oferi clienţilor o experienţă plăcută de fiecare dată.

Fete de masa teflonate  - Niky Decor

Fete de masa teflonate - Niky Decor

Iată câteva informaţii legate de feţele de masă teflonate şi de avantajele de a le folosi în cadrul unui restaurant sau local HoReCa:

1.   Fata de masa Bumbac teflonat

Bumbacul teflonat este un material special realizat pentru a fi folosit în mediile de lucru intens, precum zonele de restaurant. Feţele de masă astfel construite rezistă foarte bine la murdărie intensă. Lichidele nu se absorb în acest tip de material, iar curăţarea feţei de masă se realizează simplu şi uşor.

De aceea este foarte căutată această variantă de material pentru feţele de masă. Bumbacul teflonat arată impecabil şi aduce o notă de eleganţă mesei astfel decorate. Preparatele pot să fie puse în valoare de prezenţa acestor feţe de masă. Culorile sau modelele se aleg în funcţie de nevoile localului respectiv.

Fata de masa Damasc teflonat

Damascul teflonat este o altă ţesătură foarte des utilizată pentru feţele de masă din cadrul restaurantelor. Damascul este o ţesătură fină, puternică, frumoasă. Este recunoscută în întrega lume pentru calităţile sale şi este pusă în valoare foarte bine în cazul construcţiei feţelor de masă. Ele vor arăta bine oricând, păstrându-şi frumos aspectul în timp. Damascul teflonat este perfect pentru a fi utilizat în restaurant pentru că nu permite impregnarea uşoară a materialului cu lichide. De aceea, curăţenia se întreţine uşor.

3.    Materialele textile teflonate pentru feţe de masă sunt foarte rezistente la murdărie

Rezistenţa la murdărie oferă avantaje net superioare altor tipuri de materiale. Astfel, poţi opta pentru un material teflonat atunci când decizi să cumperi feţele de masă pentru restaurant. Te vei bucura de o investiţie care dă roade. Feţele de masă se curăţă simplu, iar rezistenţa în timp te va ajuta să obţii profit mai mare.

4.    Materialele textile teflonate au un aspect impecabil

Clienţii doresc întotdeauna să fie primiţi cu o faţa de masă impecabilă. De aceea poţi opta pentru a cumpăra feţe de masă  teflonate, rotunde sau cu orice altă formă potrivită pentru mesele existente.

5.    Feţele de masă din material teflonat pot să fie comandate în orice culoare sau cu diverse modele, specifice restaurantului

Există o paletă foarte mare de modele sau culori pentru materialele teflonate. Astfel, poţi ţine cont de stilul restaurantului şi poţi alege culorile potrivite sau texturile şi modelele care se pot încadra frumos. Poţi alege feţe de masă simple sau cu pattern-uri complexe. De asemenea, poţi cumpăra feţe de masă albe simple din bumbac sau damasc teflonat, sau poţi cumpăra feţe de masă frumoase, viu colorate sau pastel.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/caracteristici-materiale-textile-pentru-fete-de-masa-teflonate