Care sunt cele mai bune plusuri pentru tapiterie canapele sau fotolii

BUCURESTI - 9 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Forma unei canapele, pluşul ales pentru tapiţerie şi culoarea sa, sunt foarte importante pentru a obţine imaginea dorită. O canapea poate să fie punctul central al unei amenajări, iar în cadrul unui hotel poate să iasă foarte mult în evidenţă. Canapelele de la intrarea în hotel trebuie să fie deosebite pentru a pune în valoare întreg decorul interior sau stilul spaţiului ca întreg. Poţi alege pluşuri de calitate pentru a avea rezistenţă mare în timp şi o formă uşoară de a întreţine canapelele tapiţate astfel.

Plusuri tapiterie canapele - Niky Decor

Plusuri tapiterie canapele - Niky Decor

Iată câteva informaţii importante legate de pluşurile pentru tapiţerie şi de modul în care ele pot să fie alese pentru a obţine cele mai bune combinaţii şi idei estetice:

Cum alegi pluşurile din hotelul tău în funcţie de culorile existente?

Orice tip de încăpere sau clădire are anumite culori predominante. Poţi alege să construieşti un hotel modern sau minimalist, în care să ai pereţii albi sau un hotel cu influenţe industriale, cu pereţii din cărămidă sau gri. De asemenea poţi decora un hotel într-un stil clasic, cu tapet sau cu modele special realizate pentru a se potrivi imaginii realizate.

 

Pluşurile pentru tapiţeria canapelelor trebuie să fie alese în funcţie de aceste criterii şi multe altele. Atunci când vorbim despre culori, ele trebuie să se armonizeze frumos şi să construiască o trecere lină, să se completeze sau chiar să facă un contrast puternic. Acest contrast va scoate în evidenţă în mod reciproc ambele obiecte care fac obiectul atenţiei. De exemplu, un pluş pentru tapiţerie care este roşu, poate face contrast puternic pe un perete alb.

Pluşurile trebuie să fie de calitate superioară

Calitatea materialelor folosite pentru tapiţarea unor canapele, este foarte importantă. Astfel, pluşurile trebuie să fie rezistente, să aibă o bună posibilitate de a fi curăţate şi întreţinute. Calitatea se vede din modul în care se comportă după folosire, dar şi înainte de a cumpăra.

Modul în care este realizat un pluş, densitatea materialului, grosimea sau structura în sine, sunt indicatori buni pentru ceea ce se va întâmpla ulterior. Poţi alege pluşuri de calitate superioară pentru a obţine rezultatul dorit pe o perioadă îndelungată de timp.

 

Pluşul pentru tapiţeria canapelelor este în strânsă legătură cu forma acesteia

 

Pluşurile pentru canapelele din cadrul unui hotel sau unui spaţiu tip HoReCa, sunt în strânsă legătură cu forma acestora. Astfel, un pluş pentru o canapea cu o formă clasică, este diferit de unul pentru o canapea modernă de living, minimalistă. Se vor alege alte tipuri de ţesături pentru a pune în valoare stilul canapelelor.

 

Canapelele din cadrul unui hotel sunt foarte importante pentru a pune în valoare stilul existent

 

O canapea poate să scoată în evidenţă foarte mult stilul decorului ales spentru un anumit hotel. De aceea este important să alegi cu grijă pluşurile de calitate.

Rezistenţa unui pluş pentru tapiţerie este importantă

 

Un pluş special pentru o canapea din cadrul unui hotel, are nevoie să aibă o rezistenţă mai mare. Traficul este mare într-un hotel, iar utilizarea unei canapele este mare. De aceea alege cu grijă cel mai bun şi frumos pluş.