De ce sa comanzi fețe de masă rotunde din bumbac teflonat?

BUCURESTI - 8 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Restaurantele aglomerate pot trece prin sute de clienți pe zi, ceea ce înseamnă că mai multe grupuri de oameni s-au așezat la aceleași mese pe tot parcursul zilei. Chiar și restaurantele mai mici trebuie să se asigure că fiecare masă este perfectă pentru momentul sosirii unui nou client. Datorită acestui fapt, fețele de masă și șervețelele din hârtie tind să fie o alegere populară, deoarece sunt rapide și ușor de înlocuit atunci când se așează masa pentru următorul grup de clienți.

Fete de masa teflonata - Niky Decor

Fete de masa teflonata - Niky Decor

Aici intervin fețele de masă din bumbac teflonat, deoarece această modificare minoră poate avea un impact substanțial în orice restaurant. Citiți mai departe pentru a descoperi beneficiile oferite de fete de masă din bumbac teflonat.

 

Fețele de masă din bumbac teflonat sunt fantastice atât pentru estetica mesei, cât și pentru a influența calitatea alimentelor. A avea fețe de masă făcute din bumbac teflonat în restaurantul tău adaugă acea notă de eleganță pe care nu o vei putea obține niciodată cu accesorii din hârtie sau blaturi. Ele creează un sentiment premium pe care clienții îl adoră și ajută la semnificația faptului că unitatea dvs. dorește să creeze o experiență de calitate și de clasă. Oamenii mănâncă mai întâi cu ochii. Deși mâncarea este principala atracție, ei vor să o mănânce într-un mediu care este și plăcut din punct de vedere estetic.

 

Mai mult, clienții asociază direct un restaurant cu fețe de masă cu o experiență mai bună. CONFORM UNUI STUDIU din 2019 care a investigat influența pe care o are fata de masă teflonata asupra unei situații alimentare reale, „lenjeria de masă din bumbac a contribuit la o preferință semnificativ mai mare a aperitivului și a calității mesei în general”.

De asemenea, „un serviciu mai bun, o ambianță și o experiență generală la restaurant au fost atribuite lenjeriei de masă din bumbac. În cele din urmă, trei sferturi dintre clienții implicați în studiu au considerat că lenjeria de masă era „un element important atunci când mâncați la restaurant”.

 

Motive sanitare

 

În timp ce mesele vor fi curățate în mod evident între fiecare serviciu, a avea o față de masă pe masă este mai bine decât să nu aveți deloc față de masă. În graba amenajarii unui restaurant aglomerat, este posibil ca personalul să fi oferit mesei doar o scurtă ștergere înainte de sosirea următorului client.

Dacă restaurantul dvs. folosește în schimb o față de masă, aceasta este înlocuită între fiecare ședință, așa că nu trebuie să vă faceți griji că suprafața mesei în sine este acoperită de resturi alimentare și bacterii.

 

Preveniți răspândirea scurgerilor