Descoperă modele de piele ecologică pentru tapițerie canapele

BUCURESTI - 7 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Definiția pielii ecologice: Pielea ecologică este răspunsul verde la necesitatea importantă de a proteja planeta și resursele acesteia folosind un produs de origine animală. De fapt, pielea ecologică este o piele naturală, dar procesul de tăbăcire este „vegetal”, urmând protocoale care au un impact asupra mediului redus pentru a proteja lucrătorii și consumatorii.

Piele ecologica tapiterie

Piele ecologica tapiterie

Pielea ecologică a crescut în popularitate în ultimele decenii din mai multe motive (care vor fi discutate mai târziu în acest articol). Dacă doriți să aflați mai multe despre pielea ecologică în decorul casei, ce este și când are sens să o folosiți, citiți mai departe. Vom acoperi toate elementele de bază ale pielii ecologice  pentru a vă permite să vă formați singuri o părere cu privire la acest material atât de popular și atât de folosit.

 

Motive pentru a utiliza piele ecologica pentru tapiterie

 

Motivul 1:

Etică

Din motive evidente, pielea ecologică este mai prietenoasă, atât cu mediul înconjurător cât și cu consumatorii. Mulți oameni au dezvoltat alergii severe după purtatul îndelung a pielii naturale, din cauza chimicalelor folosite pentru tăbăcirea acesteia.

 

Motivul 2:

Diferite caracteristici ale pielii ecologice

În cadrul procesului de producție a pielii ecologice, utilizarea produselor chimice este redusă și limitată pentru tot procesul de tăbăcire și eliminare.

 

Pielea ecologică este tăbăcită printr-un protocol rigid al regulii UNI și, diferit de pielile tăbăcite prin alte standarde care nu limitează utilizarea produselor chimice în timpul tăbăcirii, este mai prețioasă și naturală. Utilizăm mai puține produse chimice, pielea este mai prețioasă și mai ușor își va schimba culoarea dacă este expusă la lumină. Este o caracteristică a unui produs de înaltă calitate.

 

Acestea sunt caracteristicile pielii ecologice

-impact scăzut asupra mediului în comparație cu pielea naturală;

-colorare unică și neuniformă;

-imperfecțiuni și trăsături naturale;

-catifelare la atingere;

-durabilă. 

 

Motivul 3: 

Tehnologie sporită - Chiar și mai multe opțiuni

Alte tipuri non-tradiționale de piele artificială devin din ce în ce mai populare și utilizate decât PVC-ul și polipoturile. Acestea includ, dar nu se limitează la, produse naturale, cum ar fi pielea de ocean din alge și pielea de plută din copaci (în special, stejarul).

 

Motivul 4:

Varietate de modele si culori

Deoarece pielea eco este un material sintetic (sau cel puțin un material natural modificat), lucrurile pot fi fabricate într-o varietate de culori, stiluri, străluciri și modele. Acest lucru este util atunci când lucrați cu o paletă de culori specifică și / sau strânsă sau cu o schemă de design.

 

Motivul 5:

Durabilitate si rezistenta

Pielea ecologică este extrem de durabilă, fără constrângerile și punctele slabe naturale ale pielii reale de animale. În plus, caracteristicile ale pielii eco îi permite acesteia să reziste la crăpături în timp, spre deosebire de pielea reală, care trebuie condiționată în mod regulat pentru a se menține suplă.

 

Motivul 6:

Intreținere redusă

În mod obișnuit, pielea eco este foarte ușor de curățat cu o simplă ștergere a unei cârpe umede. În general, nu există pori pentru a absorbi petele, ceea ce menține lucrurile mai curate în ansamblu. Pielea eco se estompează mai puțin decât omologul său natural. Astfel, pielea eco este ideală și pentru tapițerii.

Alege piele ecologica de la Niky Decor