Servicii de design si amenajari interioare pentru restaurante

BUCURESTI - 10 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Putem spune ca realizam orice stil de amenajari interioare pentru baruri si restaurante ce include propuneri de mobilier sau ansamblu similar, indiferent ca este vorba despre mobila pentru locuinte, birouri sau localuri.

Amenajari interioare restaurante - Nobili Interior Design

Nu dorim sa ne abatem de la un anumit standard de calitate si tindem sa cred ca este foarte important ca orice proiect dedicat amenajarilor interioare pentru spatii si restaurante sa capete o caracteristica de care noi tinem cont de fiecare data: unicitatea.

Nobili Interior Design

In ceea ce priveste serviciul de amenajari interioare restaurante, experienta capatata in cei peste 15 ani de activitate ne ajuta sa definim structuri solide, elegante si cu foarte mult stil, pretul pus pe micile detalii propulsandu-ne in randul celor mai ravnite companii de amenajari interioare de pe piata locala.

Realizam proiecte de design interior restaurante

Un restaurant este un loc aparte, dominat in mare parte de o atmosfera linistita, in concordanta cu specificul adoptat. Noi reusim sa ne pliem pe orice tip de proiect, indiferent ca este vorba despre un restaurant cu specific romanesc, italian sau asiatic. Nu ne limitam la niste idei preconcepute ci inovam in fiecare zi, proiectele pentru care am realizat mobila restaurante de cea mai buna calitate fiind definite de o eleganta aparte.

Suntem acea echipa de designeri de interior pe care va puteti baza in orice circumstanta, fiecare client care a apelat la serviciile noastre declarandu-se incantat sa descopere un profesionalism dus la extrem.

Alaturi de piese de mobilier confectionate din lemn atent selectat, finisate intr-o maniera care sa ii confere o calitate sporita cat si un design aparte, va puteti baza si pe serviciile noastre de amenajari interioare complete.

In momentul de fata analizam cu atentie fiecare solicitare ajunsa pe adresa companiei noastre si o supunem unui audit complet, care implica si implementarea tuturor ideilor estetice intr-o aplicatie care reda in cele mai mici detalii piesele de mobilier ce urmeaza a fi realizate.

Proiectam mobila pentru restaurante intr-o aplicatie 3D, va oferim o versiune demo care exemplifica perfect munca noastra ulterioara si urmam procedurile de rigoare, care implica realizarea fiecarei piese de mobilier si finisarea ei in vederea obtinerii unui produs finit aproape perfect.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/servicii-de-design-si-amenajari-interioare-pentru-restaurante