Sfatul specialistilor in amenajari interioare restaurante

BUCURESTI - 25 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Daca sunteti proprietarul unui restaurant si va doriti un concept nou, care sa atraga clientii prin stil si inovatie, designerii de la Nobili Interior Design va sugereaza sa incercati un stil mediteranean de decor interior. Un restaurant amenajat in acest stil, este ideal pentru acei proprietari care cauta sa aduca un aer fresh, de inspiratie marina si nu numai. Cea ce caracterizeaza un stil mediteranean este in primul cromatica.

Amenajare interioara Restaurant - Nobili Interior Design

Amenajare interioara Restaurant - Nobili Interior Design

Sugestia designerilor ar fi sa alegeti culori predominant solare precum, portocaliu combinat cu nuante de coral si mici accente de albastru care ne va duce cu gandul la mare. Peretii de regula sunt albi in acest stil de amenjare interioara, iar culorile puternice mentionate mai sus se pot regasi si in mici elemente de decor.

 

     Deoarece Nobili Interior Design detine un palmares bogat in cea ce priveste proiectele de amenajari interioare restaurante atat pentru restaurante cat si cafenele sau alte spatii comericale, puteti conta pe expertiza specialistilor. Fiecare piesa de mobilier incorporata va fi aleasa din lista de furnizori de top, la fel si materialele sau corpurile de iluminat de pilda.

 

Recomandam folosirea materialelor de calitate precum piatra naturala, indeosebi daca doriti sa amenajati un restaurant in stil mediteranean. Tot mobilierul din restaurant trebuie sa emane un aer reconfortant si primitor, asadar piesele din lemn natural, cele din specii de lemn valoroase sunt sugestia designerilor de la firma Nobili Interior Design.

 

    Ca si corpuri de iluminat, optati pentru lustre din fier forjat, iar in cea ce priveste alegerea electrocasnicelor pentru bucataria restaurantului, cele din gama Franke sunt cele potrivite pentru un look complet. Astfel de electrocasnice se gasesc intr-o gama variata de culori, asadar clientul are multiple optiuni. Sa nu uitam nici de importanta micilor accente vii precum plantele, care pentru un restaurant mediteranean fac jumatate din intregul decor. Nuantele de verde aduc un plus de farmec locatiei dumneavoastra, indeosebi daca vorbim si de o terasa.

 Descopera proiecte de design interior pentru restaurante

Bineinteles alte astfel de elemente precum tablouri cu peisaje marine sau obiecte din plasa, chiar un hamac poate face minune pentru acest tip de proiect de amenajare interioara. Jocul cu astfel de materiale si chiar anumite tesaturi ajuta in decorarea fiecarui coltisor din restaurant. Lasati-va pe mana unor specialisti care cunosc dedesupturile fiecarui stil de design interior pentru a obtine cel mai bun rezultat.

 

     Alaturi de o echipa de oameni inspirati si dedicati muncii lor, proiectul dumneavoastra va primi atentia cuvenita. Odata proiectata schita in format 3D, clientul poate alege impreuna cu designerul cele mai bune solutii pentru un design interior in stil mediteranean potrivit asteptarilor si nevoilor sale.