Solutii amenajari interioare cu gresie si faianta italiana

Constanta - 18 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Gresia si faianta de lux italiana este alegerea potrivita atunci cand vorbim de proiecte de amenajare privind un spatiu comercial sau rezidential.

Fie ca detineti o casa, un apartament, un hotel, un restaurant, un bar, o clinica medicala sau chiar un salon de evenimente, aceste placi de ceramica rectificate sunt o alegere inspirata.

 

Nobili Interior Design recomanda intreaga gama de gresie si faianta de lux, pentru amenajari interioare cat si exterioare. Fiindca designerii au lucrat cu acest brand de placi de ceramica si au executat diverse proiecte imobiliere la cheie in orase din Romania, rezultatul final a fost intotdeauna conform standardelor clientului.

 

Apeland la un furnizor de renume din industria ceramicii, clientul va avea garantia implementarii unor materiale de inalta calitate, executate cu cea mai noua tehnologie din domeniu. Fara indoiala orice proiect de amenajare interioara si exterioara va fi innobilat prin frumusetea si rafinamentul italian pe care placile de ceramica, marca Versace o confera unui spatiu.

 

      Daca va ganditi sa implementati colectia italiana de gresie si faianta fie in camerele dintr-un hotel, zona de receptie sau baia chiar, trebuie sa stiti ca aceste placi se gasesc intr-o mare varietate de culori. Puteti opta pentru culori neutre privind placarea pardoselii cu gresie rectificata din gama Greek si pentru pereti, puteti opta pentru un strop de culoare.

 

Spre deosebire de placile de gresie, cele de faianta sunt placi texturizate care dau bine atat pe peretii din baia unei camere de hotel sau chiar amplasate strategic in zona de receptie unui hotel.

 

Colectia de gresie cu aspect de marmura se modeleaza perfect oricarui stil de design interior. Insa Nobili Interior Design propune un look elegant cu linii si accesorii subtile pentru decorul unui hotel de pilda.

 

      Faptul ca colectiile de gresie si faianta din gama portelanata sunt rectificate inseamna ca executia finala va fi desavarsita. Rosturile fiind de dimensiuni mici, placile vor arata impecabil montate fie pe pardoseala, fie pe peretii din spatiul destinat renovarii. Grosimea fiind de 10 mm garanteaza durata in timp a placilor din gama Gold si nu numai. Alegeti oricare dintre colectiile de gresie si faianta de top, marca Mirage daca va doriti calitate italiana autentica.