Solutii amenajari interioare locuinte cu parchet stratificat marca Kahrs

BUCURESTI - 14 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Persoanele optimiste spun ca orice vis se transforma in realitate atunci cand crezi cu adevarat in el. Persoanele pesimiste vor raspunde spunand ca visele reprezinta amagiri care aduc, atunci cand devin scrum, nefericire. Noi insa, persoane realiste vom spune ca orice vis are dreptul sa devina realitate atata timp cat luptam pentru oferirea tuturor resurselor de care are nevoie.

Parchet incalzire in pardoseala - Nobili Interior Design

Parchet incalzire in pardoseala - Nobili Interior Design

Traind intr-o lume dominata de puterea economica, de mirajul si dominanta banului, trebuie sa recunoastem faptul ca realizarea unor vise tine foarte mult de relaxarea financiara de care dispunem.

Confortul locuintei noastre reprezinta un vis care uneori este conditionat de latura materiala. De aceea, gasirea unei echilibru intre calitate si pret poate sa reprezinte o adevarata provocare care din pacate, ramane deseori nerezolvata.

Alegerea parchetului de lemn ideal pentru locuinta noastra se face raportandu-ne dorintele la oferta de pe piata si mai ales la preturile vehiculate. Calitate, de cele mai multe ori isi cere pretul, de aceea parchetul din lemn stratificat isi reflecta proprietatile si prin pretul ceva mai ridicat de cat bucatile de plastic si lemn, numite generic “parchet” care stirbesc din confortul si eleganta unei locuinte.

Preturile parchetului stratificat tradeaza calitatea, originalitatea, bunul gust si mai ales trainicia acestora dar in acelasi timp vor fi in concordanta cu posibilitatile materiale ale fiecaruia dintre noi. De aceea, vei putea alege dintre zeci de nuante, texturi, modele, care se modeleaza dupa gusturile si mai ales dupa disponibilitatea economica a noastra. Indiferent de alegerea facuta trebuie sa stii ca proprietatile tehnice si  calitatea produsului este la cote inalte satisfacandu-ti gradul dorit de comoditate.

Cu totii meritam sa ne relaxam, cu totii meritam ca picioarele noastre sa fie alintate de un parchet cu o textura fina si in acelasi timp rezistent la socurile mecanice la care fara sa vrem in supunem. In acelasi timp confortul termic reprezinta o constanta a confortului oricarei locuinte, de aceea parchetul din lemn startificat reprezinta alegerea ideala, mentinand caldura si distribuind-o uniform pe intreaga suprafata. Si privirea noastra merita sa fie alintata si asta tot cu ajutorul aceluiasi parchet care impresioneaza prin aspectul elegant, ingrijit, original si rafinat, impresionand orice privire carcotasa care-si face prezenta in casa ta.

Da, o multime de avantaje si un pret convenabil,  o varietate de modele care se muleaza pe capacitatea financiara a fiecaruia dintre noi. Un singur raspuns care va fi adorat de casa si familia ta care merita sa fie protejata si sa i se ofere rasfat, confort si eleganta.  Parchetul stratificat pentru incalzire in pardoseala va reprezenta alegerea perfecta pentru o viata. Astfel investeste inteligent, investeste avand garantia unui lucru bine facut de care te vei putea bucura ani intregi fara a fi nevoit sa ascunzi eventuale degradari estetice.

Tu iti expui dorinta, noi iti aratam gama de produse si preturile acestora. Tu vei zambi simtind cum visul tau este pe cale sa devina realitate iar noi, noi vom fi bucurosi ca am reusit sa transformam o noua casa in “acasa”.