Duplo Ultra 205A maşina de lăcuit UV complet automatizată

BUCURESTI - 11 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

NIS Electronics, importator exclusiv Duplo pentru România, prezintă cea mai nouă maşină de lăcuit UV din portofoliul producătorului japonez. Duplo Ultra 205A este un echipament uşor de folosit, complet automatizat, capabil să aplice un strat de lac mat, lucios sau satinat pe o gamă largă de media de tipărire atât din mediu digital cât şi offset.

Noile patente încorporate în Duplo Ultra 205A au condus la automatizarea totală a setărilor echipamentului şi permit acestuia să treacă de la o lucrare la alta printr-o simplă apăsare de buton, recomandându-l ca fiind cea mai bună soluţie pentru tiraje mici şi mari dintr-o tipografie. Auto-curăţarea şi memorarea de până la 50 de programe de reglare a acţiunilor duc la păstrarea vitezei şi garantarea productivităţii, în condiţii de minimă intervenţie a operatorului. Tehnologia Duplo permite deasemenea personalizarea lucrărilor prin reglarea stratului de lac şi folosirea de diferite diferite tipuri de media.

”Duplo Ultra 205A adaugă un plus de valoare lucrărilor tipărite şi îmbunătăţeşte designul documentelor prin culori mai vibrante, asigurând, în acelasi timp, protecţia la zgâieturi, caracteristici care îl recomandă pentru aplicaţii ce includ fotografii, cărti poştale, reviste, coperte de cărţi, materiale publicitare” spune Gheorghe Nistor, director general NIS Electronics. ” Duplo Ultra 205A a apărut ca răspuns la nevoia tipografiilor de a avea un singur echipament de lăcuire care să poată prelucra atât lucrări din offset, cât şi digitale, complet automatizat, capabil să asigure productivitate ridicată şi viteză constantă în condiţii de eficienţă a costurilor”.

Cu o productivitate maximă de până la 40 de metri pe minut sau 4400 coli A4/ oră, Ultra 205A este una dintre cele mai rapide maşini de lăcuit UV de pe piaţa. Hârtia prelucrată poate varia ca grosime între 120-350 g/mp şi dimensiune până la 521x710 mm. Pentru eliminarea timpilor morţi datoraţi erorilor şi pentru a reduce pierderile au fost introduse elemente ce controlează traseul hartiei. Unitatea de alimentare cu vacuum are o înălţime de 200 mm, preia colile şi elimina riscul şifonării şi blocării, un cutit de aer integrat detectează hârtia subţire cu tendinţa de lipire de rola de aplicare a lacului şi o impinge înapoi spre cilindrii de alimentare cu un jet puternic de aer. Tava de primire a colilor lăcuite este reglabilă şi asigură aşezarea în teancuri, procesul oprindu-se la semnalul senzorului de tavă plină sau hârtie şifonată.

Despre Nis Electronics

Despre NIS Electronics

NIS Electronics este un distribuitor de echipamente de multiplicare şi finisare menite să eficientizeze costurile în condiţiile păstrării calităţii, atat pentru pentru tiparul digital cât şi offset.

Prezent pe piaţa locală de 19 ani, NIS Electronics deţine un portofoliu echilibrat de produse profesionale diferite sub aspectul volumului şi al funcţiilor, capabile să răspundă nevoilor fiecărui tip de afacere din industria de tipar. Indiferent de volumul de producţie şi de etapa de dezvoltare a afacerii, echipamentele de finisare pot răspunde celor mai exigente cerinţe, atât ca preţ de achiziţie şi exploatare, cât şi ca nivel de productivitate.

Cele mai importante mărci importate de Nis Electronics şi distribuite pe piaţa românească sunt: Duplo (Japonia), Ideal (Germania), Multigraf (Elveţia), Lamibind (Ungaria), Renz (Germania), Graphic Whizard (Canada), Introma (Polonia), Cyklos (Cehia), Mamo (Italia), Powis Parker (S.U.A.), Pala (Cehia), Pavo (Olanda), Opus (Polonia), Uchida (Japonia), Colibri (Italia), Ritzer (Ungaria)

Pentru mai multe informatii vizitaţi www.nis.roNicoleta Popa
PR Consultant
Greycat
nicoleta@greycat.ro
+40 745 775 235
nicoleta@greycat.ro