Poze Nissan

 • Mega Tombola R&S

  Poza: Mega Tombola RENTROP&STRATON ofera un Nissan Micra marelui castigator

 • Service Auto SERUS ofera gratuit clientilor NISSAN presurizare cu azot!

  Poza: Service Auto SERUS ofera gratuit clientilor NISSAN presurizare cu azot!

 • Caravana Nissan a contribuit la vânzările record din iunie

  Poza: Caravana Nissan a contribuit la vânzările record din iunie

 • LeasingAutomobile.ro – Vrei sa afli cum sa iti cumperi simplu si rapid un autoturism Nissan de vanzare la super promotie?

  Poza: LeasingAutomobile.ro – Vrei sa afli cum sa iti cumperi simplu si rapid un autoturism Nissan de vanzare la super promotie?

 • -

  Poza: Eugen Ţirmeş, noul director Matriţe Dacia: "Vrem să fim cel mai bun furnizor de matriţe pentru grupul Renault si pentru Alianţa Nissan-Renault"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul nissan.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la nissan. Pozele pe tema nissan cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nissan, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la nissan, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la nissan.