Proiecte design interior case vile stil clasic-Nobili Interior Design

BUCURESTI - 1 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Fie ca aveti o casa, vila sau apartament in Bucuresti sau alte orase in provincie Nobili Interior Design vine cu cele mai bune bune solutii estetice si practice de design interior pentru locuinta dumneavoastra. Ai nevoie de o echipa pregatita si capabila sa transforme orice incapere simpla intr-una fara cusur? Vrei sa ai alaturi oameni care creeaza din pasiune si care nu dau inapoi la cel mai mic obstacol? Nobili Interior Design este cea ce cauti. In cadrul acestei firme specializate in amenajari si proiecte de design interior, clientul va fi ascultat si mai presus de orice, va fi inteles.

Design interior living clasic casa Bucuresti.

Design interior living clasic casa Bucuresti.

 Servicii personalizate de design interior stil clasic de lux cu materiale de designer import Italia. 

Nobili Interior Design

Ai nevoie de o echipa pregatita si capabila sa transforme orice incapere simpla intr-una fara cusur? Vrei sa ai alaturi oameni care creeaza din pasiune si care nu dau inapoi la cel mai mic obstacol? Nobili Interior Design este cea ce cauti. In cadrul acestei firme specializate in amenajari si proiecte de design interior, clientul va fi ascultat si mai presus de orice, va fi inteles.
Va oferim servicii personalizate concepute in asa fel incat sa va indeplineasca cele mai arzatoare dorinte si iluzii privind decorul casei, vilei sau apartamentului dumneavoastra.
Inainte de faza de initiere a proiectului, cei de la Nobili Interior Design vor discuta cu clientul gradul de implicare al acestora, dreptul la interventie atunci cand vine vorba de investitiile clientului si alte aspecte care tin de bunul mers si progresul unui astfel de proiect. Uneori clientii nu doresc ca firma de amenajari sa se implice foarte mult, tinandu-i departe de aspectul financiar de pilda. Insa, cu cei de la Nobili Interior Design, baza proiectelor de succes consta in increderea mutuala.
Ne madrim cu o experienta de peste 10 ani in cea ce priveste implementarea proiectelor de amenajari si design interior in Bucuresti dar si in alte orase din tara. Noi punem pret pe echilibru si detalii, iar intodeauna gestionarea inteleapta a materialelor cat si a costurilor, ne-a adus laudele clientilor de pretutindeni. Pentru expertii de la Nobili Interior Design, provocarile sunt la ordinea zilei. Asadar, fie ca vorbim de un proiect de design interior stil clasic si luxos sau unul contemporan, realizam cele mai distinse si mai personalizate interiore.
Recomandam si lucram cu materiale si mobilier din gama de lux import Italia. Asadar, pentru cei care vor un stil de design interior rafinat, mobila in stil Italian este indubitabil un element de baza. Ca si materiale pentru pardoseala de pilda, recomandam parchetul din lemn stratificat marca Karhs pentru toate incaperile din locuinta. In cea ce priveste micile detalii pentru pardoseala, se poate merge pe ideea adaugarii unor plinte decorative.
Si in cea ce priveste corpurile de iluminat, expertii va pun la dizpozitie o gama vasta de produse {lustre, plafoniere, candelabre} la preturi si modele diferite. Totul depinde de stilul pentru care optati in cea ce priveste decorul livingului, bucatariei, dormitorului etc.
Daca de exemplu, aveti o bucatarie relativ mica, specialistii va sugereaza sa alegeti niste plafoniere minimaliste si niste corpuri din mdf lucioase in care sa incorporati electrocasnicele din gama Smeg-Franke. Pentru un spatiu mic, functionalitatea trebuie sa primeze. Insa, pentru ca aveti alaturi o echipa talentata de designeri, acestia vor imbina armonios esteticul cu partea functionala.
Indiferent de cate incaperi vrei sa decorezi, designerii de la Nobili Interior Design vor duce la bun sfarsit planul si iti vor lua o povara de pe umeri. Ei se vor ocupa de integrarea mobilierului potrivit in functie de dimensiunile camerei, vor alege materiale calitative si rezistente pentru pardoseala si vor completa cu micile detalii in cea ce priveste ornamentele din camere. Incaperile din locuinta dumneavoastra vor prinde contur, iar fiecare camera va fi insufletita in asa fel incat sa va puteti destinde si sa va simtiti ca acasa.

Pentru clientii interesati de serviciile noastre pentru proiecte comerciale va invitam pe siteul nostru la sectiunea portofoliu comercial unde puteti vizualiza un concept nou de design interior salon de infrumusetare realizat de echipa noastra in Bucuresti.

Despre Nobili Interior Design

Nobili Interior Design
Telefon: 0720.665.365
E-mail: nobilidesign@gmail.com