Metropolis Vodka mereu pură

BUCURESTI - 10 mai 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail

În data de 17 mai, Iceburg Distribuție va lansa Vodka Metropolis. Evenimentul de lansare va avea loc la Restaurantul Noblesse , Strada Paris 47A.

Metropolis Vodka

Metropolis Vodka

Vodka este o băutură spirtoasă care nu se maturează şi de aceea se spune că nu are aromă distinctivă, caracter, gust sau culoare şi este măsurată prin standardele de puritate, excepţie fac doar tipurile de vodka cu infuzie de arome.

Metropolis este un brand de vodka inovatoar, sub licența Vinalcool Giurgiu, o băutură spirtoasă în mod constant îmbunătățită și dezvoltată. Acest produs este triplu distilat și a fost creat pentru ocazii speciale.

Concentrația alcoolică este de 37,5%, iar puterea alcoolului în combinație cu delicatețea gustului empatizează rafinamentul naturii. Prin clasificarea de tip standard, această vodka nu este niciodată băuta “pur și simplu”. Claritatea liniilor, sinceritatea și robustețea vor fi primele impresii ale celui ce degustă Metropolis vodka.

Secretele producerii unui sortiment de vodka nobil au fost considerate pierdute pentru mult timp, dar compania Iceburg Distribuție a reușit să reproducă această băutură spirtoasă rafinată după rețete vechi. În conformitate cu recomandările distilatorilor, în procesul de producție se utilizează cele mai bune cereale, apă limpede din resurse naturale, rețete deosebite și tehnologii speciale de fabricare.

Graba este imposibilă! Vodka trebuie să aibă o perioadă de repaus după fiecare ciclu de producție, trebuie să treacă  prin stadii de purificare, filtrare și maturitate. Pas cu pas, treptat vodka își “găsește sufletul”. Asigurarea calității, degustarea, testele chimice și claritatea sunt obligatorii în toate etapele fabricării.

Vodka Metropolis este produsul unui autor, topul armoniei și al gustului rafinat. Metropolis  a fost creată pentru a celebra oamenii care sunt pe primul loc în afaceri și ca o băutura de elită pentru cei care știu să aprecieze o băutură spirtoasă de calitate. Pentru detalii de achiziționare a produsului vodka din portofoliul Iceburg Distribuție vizitați site-ul www.iceburg.ro, secțiunea Produse.

Despre Iceburg Distribuție

SC Iceburg Distribuție SRL este parte componentă a unui holding ce cuprinde firme producătoare de băuturi alcoolice, firme de distribuție pe întreg teritoriul României, firme de import de cafea din Italia și Brazilia, precum și un lanț propriu de cafetării sub brandul Iceburg Coffee Shop în incinta showroom-urilor Autoklass Mercedes și Peugeot  precum și una dintre cele mai elegante locații din București – Restaurantul NOBLESSE.

Oferta Iceburg Distribuție cuprinde produse variate fabricate exclusiv în România: băuturi alcoolice, Cafe Noblesse  1972 (linia Horeca & Office) - www.cafenoblesse.com, Iceburg Software (soft Horeca & Retail) - Gestiune & Marcaj - www.iceburgsoft.ro.

Despre Noblesse Restaurant

Restaurantul Noblesse a fost deschis in anul 2003. Bucataria este internationala (europeana). Oferta de preparate culinare cuprinde, zilnic, aproximativ 70 de feluri, cu influente gastronomic europeane. Restaurantul are 62 de locuri in interior, si o gradina de vara cu 120 de locuri, si este deschis in fiecare zi incepand cu ora 12:00, pana la ultimul client.
Adresa:
Strada Paris nr. 47 A, Piața Quito, Sector 1, București
Tel.: 230.54.06 / 0721.855.333
rezervari@noblesse.ro
www.noblesse.ro