Hai la "Targul de discount-uri" la Sala Dalles!

BUCURESTI - 24 octombrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 28 octombrie – 06 noiembrie 2005, NOI Distributie (parte a grupului de firme NOI) lanseaza o noua provocarea pe piata de carte si a produselor audio–video din Romania, prin initierea unui concept inedit : « targul de discount-uri de carte » - KILIPIRim.

Prima editie a acestui targ, intitulat « KILIPIRim, Carte, muzica, film » va fi facuta cu sprijinul Asociatiei “Cantar de Carte”.

Conceptul targului de discount-uri a aparut o data cu necesitatea tuturor editorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniile de carte si de produse multimedia, de a participa la un eveniment avand ca scop fluidizarea stocurilor, reglarea fluxului de lichiditati si fidelizarea clientelei proprii printr-o politica speciala de discount-uri.

KILIPIRim favorizeaza dinamica vanzarilor prin accesul nemijlocit al publicului larg si al specialistilor la produsul cultural. De aceea manifestarea se desfasoara pe o suprafata generoasa, aproximativ 1500 m2, intr-un spatiu consacrat (Sala Dalles), cu décor novator si cu o oferta estimata la aproximativ 35.000 de titluri. Printre editurile care si-au anuntat deja participarea se numara: Humanitas, All, RAO, Nemira, Libra, Polirom etc.

Discount-urile practicate de edituri la targul KILIPIRim vor fi de pana la 60%.
Detalii la Ciprian Dinca – 0727.870.793

Despre NOI Media Print

NOI Media Print
Ella Dimbean
tel. 222.79.72
editorella

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/noi-media-print/hai-la-targul-de-discount-uri-la-sala-dalles