Vino sa KILIPIRim inpreuna inca 6 zile!

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Targul de discount-uri de la Sala Dalles, se dovedeste a fi un real succes! Vino si tu pana duminica, 6 noiembrie 2005 sa cumperi carte, muzica si film la cel mai mic pret de pe piata! Peste 35.000 de titluri te asteapta!

In perioada 28 octombrie – 06 noiembrie 2005, NOI Distributie (parte a grupului de firme NOI) a lansat o noua provocarea pe piata de carte si a produselor audio–video din Romania, prin initierea unui concept inedit : « targul de discount-uri de carte ». Prima editie a acestui targ, intitulat « KILIPIRim, Carte, muzica, film » este organizata cu sprijinul Asociatiei “Cantar de Carte”.

Conceptul targului de discount-uri a aparut o data cu necesitatea tuturor editorilor, distribuitorilor si producatorilor din domeniile de carte si de produse multimedia, de a participa la un eveniment avand ca scop fluidizarea stocurilor, reglarea fluxului de lichiditati si fidelizarea clientelei proprii printr-o politica speciala de discount-uri.

KILIPIRim favorizeaza dinamica vanzarilor prin accesul nemijlocit al publicului larg si al specialistilor la produsul cultural. De aceea manifestarea se desfasoara pe o suprafata generoasa, aproximativ 1500 m2, intr-un spatiu consacrat (Sala Dalles), cu décor novator si cu o oferta estimata la aproximativ 35.000 de titluri. Printre editurile care participa se numara: Humanitas, All, RAO, Nemira, Libra, Polirom etc.

Detalii: Ciprian Dinca – 0727.870.793

Despre NOI Media Print

NOI Media Print
Ella Dimbean
tel. 222.79.72
editorella

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/noi-media-print/vino-sa-kilipirim-inpreuna-inca-6-zile