Ring - apartamente noi la 15 minute de centrul Timisoarei

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Nordului Houses

Din luna septembrie 2008 au fost puse in vanzare apartamente in noul ansamblu rezidential Ring din nordul Timisoarei. Acesta este localizat la 15 minute de centru, pe strada Grigore Alexandrescu (Zona Felix). Oferta cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, inclusiv penthouse, precum si locuri de parcare. Pentru cei interesati exista un infoline de la care pot afla mai multe detalii: 021.410.79.14. De asemenea se pot solicita informatii si via e-mail la adresa ring@norduluihouses.com.
Ansamblul rezidential este alcatuit din 4 cladiri cu 8 etaje fiecare, cu o piata centrala comuna de peste 1500 m2 cu zone verzi si locuri de recreere si banci. Este prevazut cu parcari subterane cu sistem anti-incendiu pentru locatari si cu parcari de suprafata pentru vizitatori.
De asemenea, este dotat cu spatii pietonale normale si pentru persoane cu dizabilitati si un portic iluminat in cadrul complexului.
Printre facilitati se remarca sistemul de inchidere automata in cazul scurgerilor de gaz, videointerfoanele din fiecare apartament su ascensoarele moderne cu capacitate de 9 persoane.
Apartamentele au design occidental, calitatea structurii si a finisajelor fiind una deosebita: structura din beton armat, caramizi tip “porotherm” si termoizolatie exterioara din polistiren, instalatii de aer conditionat, conducte si instalatii mascate, montate in perete, pardoseala din parchet in dormitoare si ceramica (gresie) in rest, obiecte sanitare suspendate de calitate superioara, ferestre din aluminiu vopsit cu geam termopan, usa antiefractie de inalta siguranta la intrarea in apartament (blindata) .
Locuintele sunt dotate cu cablu tv prin satelit cu posibilitate de conectare la reteaua UPC.
In plus, fiecare apartament este dotat cu microcentrala termica proprie.
Info generale:
Termenul de predare la cheie este: Aprilie 2009.
Preturile incep de la 1104 Euro / mp


Mai multe informatii se pot afla sunand la 021.410.79.14 sau scriind la ring@norduluihouses.com.

Despre NORDULUI HOUSES

Termenul de predare la cheie este: Decembrie 2008 si Iunie 2009.
Preturile incep de la 961 Euro / mp

Participare: Intrare libera