Revista oficială Bakugan - A început lupta şi cale de întoarcere nu mai există!

BUCURESTI - 30 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Revista oficială Bakugan vă prezintă povestea dimensiunii Vestroia, tărâmul unde locuiesc cei mai puternici monştri. Haosul a pus stăpânire atât pe Vestroia, cât şi pe planeta Pământ, dar un grup de copii se hotărăsc să lupte pentru a readuce pacea în cele două lumi. Intră şi tu în universul luptătorilor Bakugan Brawlers!

În interiorul revistei BakuMAG vei găsi:

Noutăţi despre fenomenul Bakugan: jucării, serial şi noul site (www.bakugan.ro).

Bandă desenată cu aventura celor mai tari personaje: Dan, Shun, Runo, Marucho, Julie şi Alice. Ei sunt pregătiţi să înfrunte orice pentru a salva Vestroia de la distrugere.

Regulile uimitorului joc de strategie, Bakugan, şi secretele lui. Ia exemplul luptătorilor Bakugan Brawlers şi aruncă bila pe cardul metalic pentru ca monstrul tău să se activeze!

Jocuri cool cu care să-ţi testezi talentul de luptător Bakugan!

Caută revista Bakugan la centrele autorizate de presă din România! Primul număr a apărut pe 20 martie 2009. Nu l-ai luat încă? Grăbeşte-te să-l cauţi, până nu va fi prea târziu. Conţine o JUCĂRIE GRATUITĂ!

Despre NORIEL MAXIM SRL

Noriel Maxim s-a înfiinţat în 2006 şi publică lunar un număr de 10 reviste pentru copii: Cartoon Network, Jetix, Transformers Animated, Totally Spies, My Little Pony, Littlest Pet Shop, Roary, Fifi, Horseland, Bakugan.

Distributie: Editura Regala
Director distributie: Traian Hurjui
Tel: 021 3179081
raluca.tanasescu@norieltoys.ro