YaWeb.ro lansează un concurs destinat bloggerilor

Ploiesti - 14 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Ploiesti- 14 ianuarie 2008 – Anul 2008 debutează în forţă în reţeaua YaWeb.ro. Pentru a veni în sprijinul comunităţii de blog din România, care se află în continuă dezvoltare, YaWeb.ro (www.yaweb.ro) lansează un concurs cu premii destinat tuturor bloggerilor.

YaWeb.ro lansează un concurs destinat bloggerilor

Perioada de desfăşurare a concursului este 1 ianuarie 2008 – 1 mai 2008. Premiile puse în joc nu sunt deloc de neglijat, fiind utile bloggerilor în desfăşurarea activitatii:

•Locul 1 va fi răsplătit cu 1 domeniu .com înregistrat pe 2 ani + găzduire web gratuită pentru 2 ani (plan YaWeb Mini).

•Locului 2 îi va reveni 1 domeniu .com (înregistrat pe 1 an) + găzduire web gratuită pentru 1 an (plan YaWeb Mini).

•Locul 3 constă în găzduire YaWeb Mini 1 an de zile gratuit.

Care sunt condiţiile impuse de concurs? Tot ceea ce trebuie să faceţi este să dezbateti subiectul urmator: 'Este important ca o firmă să deţină propriul domeniu web şi cont de găzduire?'

Concursul se derulează până la data de 01 Mai 2008. Cei care vor realiza un articol pentru a participa la concurs vor trimite link-ul acestuia, spre a fi postat pe YaWeb.ro, la adresa de email office@yaweb.ro (această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina).

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Castigatorii concursului, în urma tragerii la sorţi, vor fi contactaţi de echipa YaWeb.ro care va creea pentru aceştia contul de găzduire, iar pentru castigatorii locului I şi II va înregistra domeniie dorite de către aceştia.

Primul extras va câştiga locul III, al doilea - locul II şi ultimul - locul I. Concurentii pot participa o singură data în cadrul concursului, chiar dacă vor dori să realizeze mai multe articole pe această temă! Castigatorii vor fi contactaţi de către YaWeb iar lista acestora va fi afişată în cadrul site-ului YaWeb.ro

Nota: În cadrul concursului nu pot participa angajaţii firmei Noston Team, membrii juriului şi rudele acestora.

Despre Noston Team

Despre YaWeb.ro
YaWeb.ro (www.yaweb.ro) este divizia de design şi hosting a companiei Noston Team, cu o activitate de peste 2 ani în industria web din România. YaWeb.ro oferă o gamă largă de servicii de web design, găzduire şi suport tehnic, optimizare web şi promovare în cadrul reţelei sale de site-uri.

Despre Noston Team
Noston Team (www.nostonteam.com), companie înfiinţată în anul 2005, oferă soluţii web complete în domeniul afacerilor. Domeniul de expertiză al companiei include Software Development, E-Commerce Solutions, WebDevelopment, Consultancy şi QA services.

În luna martie 2007 – NT a lansat portalul PagiBiz - un site pentru afaceri. În prezent pe site se regăsesc mai mult de 500 de companii cu domenii de activitate diferite iar baza de date creşte în fiecare zi. Site-ul este actualizat zilnic cu ştiri economice pe de piaţa românească, conţine un plan de afaceri săptămânal şi multe altele.

Februarie 2007 – NT a lansat Monsters.ro versiunea 1 – un site organizat pe categorii, unde poţi propune site-ul tău pentru a fi inclus gratis
Persoana de contact: Alin Nemut
Telefon: 0740.030.HOST
Site: www.nostonteam.com