“Un cocktail de succes: Bricostore! De 4 ani.' O campanie aniversara semnata Notorious.

BUCURESTI - 3 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

De 4 ani ingredientele atent alese – gama diversificata de produse, atractivele oferte de pret, serviciile complete si numeroasele recompense pentru fidelitate acordate clientilor sai – au impus Bricostore ca un nume de referinta pe piata de bricolaj din Romania.

Campania aniversara realizata de Notorious s-a inscris in programul de recompensare a fidelitatii cu care Bricostore si-a obisnuit clientii de-a lungul acestor 4 ani. Peste 70 000 premii au fost acordate clientilor celor 6 magazine Bricostore din Romania: produse pentru casa si gradina, premii surpriza si 6 masini Mitsubishi Colt, cate una pentru fiecare magazin.

Campania a rulat pe outdoor, radio, presa si in magazinele Bricostore, intre 21 iunie si 2 iulie, in Bucuresti, Brasov si Ploiesti.

Primul magazin Bricostore a fost deschis in primavara anului 2002 in Militari, iar in luna mai a acestui an a fost deschis cel de-al saselea si cel mai mare magazin de bricolaj din Romania, Bricostore Baneasa, situat in complexul Feeria. In toamna acestui an “portofoliul” Bricostore se va imbogati cu inca un magazin, pe malul marii la Constanta.

Notorious realizeaza toate campaniile ATL&BTL pentru Bricostore inca din primavara anului 2003, avand la activ deschiderea cu succes a 5 dintre cele 6 magazine Bricostore existente in Romania.

Despre Notorious Advertising

Echipa Notorious care a dezvoltat aceasta campanie:
Claudia Pascu - Senior Art Director
Mircea Topoleanu – Junior Copywriter
Violeta Marinescu – Account Manager

Notorious Adv.
Str. Pictor Stahi nr. 2, sector 1, Bucuresti
Tel.: 312 72 63/64
violeta.marinescu@notorious.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/notorious-advertising/un-cocktail-de-succes-bricostore-de-4-ani-o-campanie-aniversara-semnata-notorious-