...m-as duce la Vama Veche (dm)

BUCURESTI - 22 aprilie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cum ar fi fost daca hip-hop-ul ar fi aparut in Romania ?Sa ne imaginam putinIata cateva elemente specifice hip-hop-ului, ilustrate grafic:

...m-as duce la Vama Veche (dm)

- Outfit&Style (pantaloni largi cu buzunare imense, taietura simpla dar impresionanta, in featuring cu costumatia bastinasa & adidasi)

- Food (elemente specifice locului, de preferinta naturale. “Slanina&Ceapa” sunt echivalentele cunoscutelor “Ham&Eggs”, “Fish&Chips” si altele“)

- Booze (mai tare decat Jack-ul sau JB-ul, alcoolul obtinut din fructe este de-a dreptul ecologic. Se gaseste in mai multe variante, dintre care Palinca si Tsuica sunt cele mai populare)

- Bitchez (femeile care ii inconjoara pe rapperi se aseamana, de cele mai multe ori, cu acestia, ca stil de imbracaminte si apucaturi. Sunt “fetele lor”. Le respecta si le iubesc, uneori impreuna)

- Tech (cultura hip-hop, ca si cultura urbana, intretine tot ce inseamna mit tehnologic si integreaza intotdeauna cele mai noi tendinte)

- YO! (gesturile acestui curent muzical ce-si gaseste radacinile in funk-ul de inceput sunt usor de recunoscut si de cele mai multe ori constituie coduri de comunicare)
((mainile trebuie tinute intotdeauna cu mare grija, pentru a transmite exact mesajul intentionat. A se observa atitudinea de lupta si inelele)))

- $ (practicantii stilului hip-hop isi afiseaza banii la vedere si canta despre ei. Bancote sa fie, si orgia poate incepe)

- Orgy (cuvant universal)


And The Beat Goes ON
Ei sunt Cumetrii. Un roman si un ungur care si-au imaginat, intr-o mare caterinca, cum ar fi fost daca hip-hop-ul ar fi aparut la noi. La noi, la tara.


Au comparat Palinca cu Curvoisier-ul / Caruta cu Cadillac-ul / Leii cu Dolarii / Pita Cu Slanina cu Hamburger-ul


Traiasca pita cu slanina, spun Bela si Ilie. Fie ca ne plac sau nu, baietii canta impreuna din ’97. Odata cu proiectul “Cumetrii” ei s-au aventurat intr-o zona de inspiratie extrem de populara in hip-hop, caterinca, “misto”-ul si, ca sa folosim un termen consacrat, voia buna. Care este.Cumetrii – Traiasca Pita Cu Slanina
Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Miron Ghiu
PR Manager
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0746-233477
www.nme.ro
miron.ghiu@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/-m-as-duce-la-vama-veche-dm