ANCA, ELLA SI AMALIA - UN DEBUT SUB SEMNUL DESTINULUI!

BUCURESTI - 16 septembrie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

GRUPUL KARMA SE VA NUMI DESTINY
Astazi, in cadrul "TEO", grupul KARMA isi va anunta schimbarea de titulatura. Amalia, Ella si Anca vor exista de acum inainte sub numele DESTINY.

ANCA, ELLA SI AMALIA - UN DEBUT SUB SEMNUL DESTINULUI!

Aceasta schimbare de nume intervine dupa notificarile primite la inceputul lunii septembrie de catre casa de discuri Nova Music si agentia de management si impresariat Star Management, prin care cele doua companii au fost instiintate de existenta unui alt grup muzical cu acest nume, grup care si-a inregistrat marca la OSIM la inceputul anului trecut.

"Nimeni n-a stiut despre existenta acestui grup si regretam aceasta coincidenta. Stim ca Nova Music a depus in luna iunie o cerere de inregistrare a acestui nume, insa aceste proceduri dureaza foarte mult si, din cate ni s-a spus, dupa multe luni si dupa ce platesti mai multe milioane de lei, este posibil sa afli ca numele nu este disponibil. Ceea ce s-a si intamplat.
Noul nostru nume - DESTINY - respecta ideea pe care am avut-o si cand am ales primul nume si anume ca toate lucrurile care ni se intampla in viata sunt guvernate de destin."

Cele trei fete de la DESTINY pregatesc un nou single (semnat de acelasi Marius Moga) care nu se afla pe prima editie a EP-ului lansat de acestea cu cateva luni in urma. Ca urmare, in curand va aparea pe piata o editie speciala a acestui material, cu noul nume de trupa si cu aceasta noua piesa, sutinuta de un nou videoclip.

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/anca-ella-si-amalia-un-debut-sub-semnul-destinului