BERE GRATIS ITI TRIMITE NOUL ALBUM LA "POST RESTANT"

BUCURESTI - 29 octombrie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bere Gratis se afla in studio pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru lansarea noului album.

BERE GRATIS ITI TRIMITE NOUL ALBUM LA

"POST RESTANT" va aparea in toate magazinele de specialitate la sfarsitul lunii noiembrie. Primul single care va promova acest album a fost cu greu ales dintre cantecele extrem de frumoase ce vor fi cuprinse pe acesta. Cel putin alte patru piese de pe "POST RESTANT" vor fi promovate dupa "Eu nu am sa te las", prima piesa care a fost aleasa sa reprezinte Bere Gratis in aceasta toamna. Single-ul a fost trimis la toate radiourile din tara si se va auzi incepand de saptamana viitoare. Videoclipul piesei va fi filmat in 2 si 3 noiembrie si lansat pe posturile tv dupa data de 10 noiembrie.
In acest moment in lucru se afla si proiectul grafic al copertei albumului, pentru care baietii de la Bere Gratis au realizat o sedinta foto mai putin obisnuita.

In acest album cei cinci "adolscenti cu capul pe umeri" (cum se autocaracterizeaza), au pus in muzica si versuri trairile si experientele de viata ale lor si ale prietenilor lor.
"Eu nu am sa te las", "Intr-o zi", "Campuri de lupta", "Prietenului meu" si lista poate continua, impreuna cu "Post restant", cea care da si titlul albumului, vor deveni cu siguranta cele mai iubite piese Bere Gratis.
"POST RESTANT" este o "scrisoare" muzicala pentru un prieten drag, fanul Bere Gratis!!!

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/bere-gratis-iti-trimite-noul-album-la-post-restant