Faithless se apropie de Romania! … cu un NOU single

BUCURESTI - 16 mai 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pentru aniversarea de 10 ani cei de la Faithless au pregatit nu doar un turneu mondial, un CD si un DVD GREATEST HITS ci si un single nou, pentru fanii din toata lumea.

Faithless se apropie de Romania! … cu un NOU single

“WHY GO?” este numele celei mai noi piese semnate Faithless, o ocazie perfecta de a intelege inca o data de ce Maxi Jazz & co sunt de ani de zile aclamati ca fiind (citam) “the biggest, and most consistent, band in dance music”. Pentru “WHY GO?”, noua piesa a duo-ul britanic cunoscut ca Faithless a fost cooptata si ESTELLE, una din marile talente ale hip-hop-ului din UK. Debutand in 2004 cu un album excelent primit de public si de critica, ESTELLE a fost neasteptat de repede aclamata ca REGINA A HIP-HOP britanic, ceea ce i-a convins si pe cei de la Faithless. Intr-adevar, se pare ca ESTELLE e alegerea perfecta pentru single-ul aniversar, “WHY GO?”, al carui clip il veti putea urmari peste cateva zile.“WHY GO?” este o piesa clasica pentru Faithless, cu un bass obsedant si elemente de chitara flamenco care, la un loc cu vocile lui Maxi Jazz si ale Estellei care ne face sa ne gandim ca “WHY GO?” este un candidat serios la titlul de imn dance al verii 2005.Va amintim ca FOREVER FAITHLESS este numele celui mai recent album FAITHLESS, continand cele mai bune piese ale lor din precedentele “REVERENCE”, “SUNDAY 8PM”, “OUTROSPECTIVE” si “NO ROOTS”, precum si “WHY GO? featuring ESTELLE”

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Marfar, Nicu Alifantis, Pacha Man, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania ai BMG Entertainment (Faithless, Backstreet Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Miron Ghiu
PR Manager
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0742-690926
www.nme.ro
miron.ghiu@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/faithless-se-apropie-de-romania-cu-un-nou-single