PARLAMENTARI EXILATI INTR-O HALA INSALUBRA

BUCURESTI - 12 mai 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Trupa Parlament a terminat filmarile pentru videoclipul piesei "Tot pe ea" lansat la preselectia pentru Eurovision.

PARLAMENTARI EXILATI INTR-O HALA INSALUBRA

Nu, nu este vorba despre Parlamentarii de la Casa Poporului... este vorba de baietii de la trupa Parlament care au filmat, intr-o hala darapanata din Colentina, videoclipul noului lor single "Tot pe ea" lansat la preselectia pentru Eurovision.

Filmarile pentru clip au avut o evolutie cel putin ciudata. "Dupa ce am filmat in prima noapte in magazinul Hi-Life de pe Dorobanti in cea de-a doua noapte de filmari ne-am mutat intr-o hala din Colentina. A fost.... de la extaz la agonie.... din lux in mizerie.... Am putea fi intrebati: dar de ce ati ales acesta locatie? Este explicabil: pentru ca este la foarte mica distanta de sala noastra de repetitii si am putut transporta foarte usor sculele. In al doilea rand pentru ca aveam nevoie de un spatiu foarte, foarte mare si gol... asa ceva gasesti foarte greu in Bucuresti. In cele mai multe locuri pe unde am cautat, halile erau transformate in depozite. In plus, nu ne deranjeaza cum arata hala pentru ca nu se va vedea in clip" ne povesteste Doru.
Ca in orice videoclip apare si o fata... cum era si normal, au ales-o "tot pe ea"... Olivia, cea care a mai aparut si in videoclipul "Privirea Ta"... se pare ca, asa cum spune si cantecul, baietii de la Parlament au revenit la o "dragoste" mai veche.
Scenariu clipului ar fi cam acesta:
Fata plictisita in fata calculatorului, acceseaza pagina de web a formatiei Parlament (www.parlamentmusic.ro) si isi aminteste cu placere de filmarea clipului anterior. Camera se apropie de ecranul computerului si trece in grafica paginii de internet. Ca sa aflati ce se intampla in clip va trebui sa aveti rabdare pana la lansarea acestuia pe tv, in urmatoarele aproximativ 4-5 zile, atat cat se estimeaza ca va dura editarea grafica a videoclipului.

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/parlamentari-exilati-intr-o-hala-insalubra