PRIMUL DVD SURROUND DIN ROMANIA LANSAT LA HOLLYWOOD MULTIPLEX!

BUCURESTI - 7 iulie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Astazi, 7 iulie incepand cu ora 11:00 s-a lansat la Hollywood Multiplex primul DVD surround al unui artist din Romania!"ELECTROPHONICA - LIVE LA TNB" in format DVD surround (editie limitata), CD, caseta audio si pachetul special de CD+DVD (la un pret special) pe care Nova Music impreuna cu Bere Gratis il prezinta cu bucurie in aceasta vara este rezultatul eforturilor comune al unei echipe fromata din artisti, producatori si impresari, o echipa devotata care a avut ca scop realizarea si promovarea muzicii de calitate.

DVD-ul a luat nastere din transpunerea inregistrarii video si audio a Concertului aniversar 5 ani Bere Gratis – "Electrika" de la Teatrul National din 26 ianuarie 2004. Dupa concert materialul audio a fost trimis in Elvetia, la Friburg unde, in Relief Studio, el a fost mixat si masterizat surround.

Imaginile inregistrate in timpul concertului au fost procesate in studioul FX PRODUCTION.“Electrophonica – Live la TNB” include cele mai indragite hituri bere gratis lansate in cei cinci ani de activitate muzicala a formatiei, o colectie de videoclipuri reprezentative si interviuri foarte interesante, cu membri formatiei.Calitatea sunetului surround a muzicii Bere Gratis a putut fi auzita astazi gratie amabilitatii conducerii Hollywood Multiplex care ne-a gazduit si ne-a pus la dispozitie conditii excelente de vizionare. Le multumim si pe aceasta cale.Si pentru ca acest produs este rezultatul muncii unei echipe, la Conferinta de Presa au fost prezenti cei cinci componenti ai trupei Bere Gratis, Alin Voica, director general al In Your Mind (Agentia de Management si Impresariat Artistic a formatiei Bere Gratis) si reprezentantii Nova Music.Baietii de la Bere Gratis au tinut sa anunte faptul ca din ianuarie, dupa concertul aniversar au lucrat impreuna la noul material discografic. "Viitorul album va continua linia impusa de "Acolo Sus", noile piese la care lucram fiind nascute sa aduca ceva nou, proaspat si deosebit desi vor fi cantate cu instrumente clasice (pian, orga, chitari)."


Bere Gratis se vor intalni cu fanii vineri, la ora 17:00 in Carrefour Orhideea.

BERE GRATIS LA CARREFOUR ORHIDEEA VINERI, 9 IULIE, ORA 17:00

Baietii de la Bere Gratis vor iesi la cumparaturi la CARREFOUR ORHIDEEA. Ei vor aduce cu ei si cel mai recent material discografic "ELECTROPHONICA - LIVE LA TNB" ce contine inregistrarea concertului din 26 ianuarie de la Teatrul National!
Bere Gratis prezinta in premiera pentru Romania primul DVD surround realizat de vreun artist, formatie la noi in tara.
Fiti alaturi de Bere Gratis vineri, 9 iulie, ora 17:00 la Carrefour Orhideea!

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/primul-dvd-surround-din-romania-lansat-la-hollywood-multiplex