RADIOURILE DIN ROMANIA SARBATORESC ZIUA ELVIS PRESLEY

BUCURESTI - 2 iulie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

O intoarcere in timp

In ziua de 5 iulie, cand se implinesc 50 de ani de la prima inregistrare a lui Elvis la Sun Records, toate radiourile din lume vor aniversa nasterea rock&roll-ului prin difuzarea primului single Elvis Presley -"That's All Right", exact la ora 12.00. Acelasi lucru se va intimpla in aceeasi zi la foarte multe radiouri din intreaga lume, care vor putea prelua piesa direct prin satelit de la studioul SUN RECORDS, unde s-a inregistrat acest single, acum exact 50 de ani. Mai mult, legendarul chitarist Scotty Moore, care a participat la inregistrarea lui va apasa butonul de play.

RADIOURILE DIN ROMANIA SARBATORESC ZIUA ELVIS PRESLEY
Pentru a aniversa impreuna cu intreaga lume 50 de ani de la inregistrarea primului single Elvis Presley, NOVA MUSIC a propus tuturor posturilor de radio din Romania difuzarea piesei "That's All Right", luni, 5 iulie, exact la ora 12.00 ziua. Acelasi lucru se va intampla in aceeasi zi la foarte multe radiouri din intreaga lume, care vor putea prelua piesa direct prin satelit de la studioul SUN RECORDS, unde s-a inregistrat acest single, acum exact 50 de ani. Mai mult, legendarul chitarist Scotty Moore, care a participat la inregistrarea lui va apasa butonul de play.
In SUA, radiourile care nu vor putea face aceasta preluare sint incurajate sa difuzeze piesa.
In Romania sper sa avem tot sprijinul posturilor de radio, pentru a sarbatori asa cum se cuvine aceasta zi.

Pina acum au confirmat difuzarea piesei, simultan, posturile de radio: RADIO 21, EUROPA FM, KISS FM, RADIO STAR, RADIO TOTAL, CITY FM, precum si numeroase posturi de radio din tara precum: Radio Medias, Radio WYL FM Ploiesti, MIX FM Sighisoara, VIPP Barlad, Analog FM Deva, Reteaua National FM, Radio Brasov, Radio Galaxia Baia Mare, MIx FM TG. Mures, Radio, Horion Craiova, Europa Nova Timisoara, Fun FM Miercurea Ciuc, Radio Cluj, Radio M Plus Piatra Neamt, Impuls Brasov, Radio Prahova, Radio Transilvania Oradea, Radio Etalon, Radio Special, Radio Sud-Est.
Cu siguranta li se vor alatura si altele.


That's All Right - Single

"That's All Right" este considerat Big Bang-ul rock 'n' roll-ului. Era 5 iulie, 1954, cind Elvis si-a inceput colaborarea de 17 luni cu Sun Records, colaborare ce avea sa schimbe pentru totdeauna atit muzica, cit si cultura pop.
In acea zi, Elvis a sintetizat tot ce stia intr-o total alta forma de viata, o realizare care a fost atit de analizata si despre care s-a scris atitea, incit era nevoie inca o data de realizarea operei sale originale de la Sun, ca sa ne amintim cit de minunat a fost ceea ce a creeat.
Anul 2004 marcheaza cea de a 50-a aniversare a acestui eveniment, pe care multi il considera egal cu nasterea rock and roll'ului.
La inregistrarile sale din mijlocul anilor '50 in studioul Sun Records din Memphis, Elvis a inventat look-ul si sound-ul rock 'n' roll-ului.

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/radiourile-din-romania-sarbatoresc-ziua-elvis-presley