SCORPIONS VIN IN ROMANIA

BUCURESTI - 23 septembrie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Legendara trupa SCORPIONS va veni pentru a treia oara in Romania la inceputul lunii octombrie.

SCORPIONS concerteaza in Romania in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album lansat "UNBREAKABLE".

SCORPIONS VIN IN ROMANIA

Turneul de promovare al acestui album a inceput pe 13 septembrie in Kuala Lumpur - Malaiezia si se va desfasura pe parcursul a trei luni, pana la 5 decembrie in 43 de orase din intreaga lume.

Pana pe 6 octombrie, Scorpions va concerta in ASIA in 11 orase (Jakarta, Bali, Tokyo, Osaka, Dubai fiind doar cateva dintre ele). In Europa Scorpions va vizita doar doua orase: Bucuresti si Brno (Cehia), restul turneului desfasurandu-se in SUA, in 30 de orase.SCORPIONS - UNBREAKABLE


Distribuit in Romania de Nova Music EntertainmentNoul album Scorpions a meritat asteptarea. "Unbreakable" este cel de-al 20-lea material al longevivei trupe si marcheaza intoarcerea in ringul "hard'n heavy". Albumul simbolizeaza indestructibilitatea muzicii Scorpions si identitatea muzicala ce a caracterizat trupa timp de peste 35 de ani.

Munca la album nu a durat decat trei luni, iar solistul descrie astfel rezultatul: "Cu noul album, ne-am intors la radacinile Scorpions, muzica rock 'lucrata manual'. Reteta noastra de succes este faptul ca luam instrumentele, le punem in priza si... cantam".


Coordonatele: compozitii geniale, identitate muzicala unica, spiritul innovator neintrerupt, confirma: “putem sa cantam oriunde in lume unde ne punem instrumentele in priza si cantam”. Scorpions este o trupa live!


Forta interioara a trupei Scorpions provine din stransa prietenie dintre Klaus Meine, Rudolf Schenker si Matthias Jabs. In timpul turneelor care dureaza de obicei peste 4 luini ei petrec mult timp impreuna. Colaborarea lor muzicala este caracterizata de daruire si efort neconditionat pe care il fac pentru a atinge un singur scop: sa lupte pentru a fi cei mai buni ai tuturor timpurilor !

Urmand sloganul « nu te opri cand ajungi in top », Scorpions urmaresc fara odihna sa realizeze intotdeauna noi surprize.In Romania, concertul trupei SCORPIONS se va desfasura la Sala Polivalenta in data de 8 Octombrie, ora 19:30.Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/scorpions-vin-in-romania