T-RIO - "CHOOPETA"

BUCURESTI - 16 august 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Primul single al braziliencelor T-RIO, intitulat “Choopeta” este un vechi cantec brazilian, apartinand genului folk, cantat pentru prima oara in 1939 de legendara Camen Miranda, “Choopeta“ (Mamae Eu Quero) a fost revitalizat de productia moderna si de interpretarea inovativa.

Albumul “Choopeta” aduce versiuni proaspete ale frumoaselor cantece braziliene vechi si cantece noi pe care T-RIO-UL de succes le-a scris dupa personalitatea si spiritul plin de vitalitate. Albumul se gaseste acum si in Romania, in varianta de CD si caseta audio.

T-RIO -

ARTIST: T-RIO
ALBUM: CHOOPETA

Nascute in aceeasi zi acum 19 ani in Brazilia, surorile triplete Thaïsa, Thaïna si Thayana si-au inceput cariera artistica foarte devreme impartasind acelasi destin.

Ele au studiat baletul din copilarie si si-au largit orizonturile cativa ani mai tarziu cand au descoperit jazz-ul modern si dansul contemporan. In acelasi timp fetele au luat lectii de teatru.

In aceste domenii au dovedit atat de mult talent incat li s-a oferit foarte repede posibilitatea de a sustine show-uri de catre una dintre cele mai mari si respectate companii de turism din Brazilia. Fanii s-au ingramadit la show-urile lor iar criticii le-au aclamat energia fara de margini iar vitalitatea a devenit cheia fetelor spre succes.

Dragostea pentru scena le-a facut pe cele trei surori sa paraseasca capitala si sa porneasca intr-un turneu in Brazilia ca dansatoare impreuna cu grupul pop “Sandy & Junior”, turneu care s-a bucurat de un success fenomenal de neegalat in Brazilia.

Prestatia tripletelor a atras atat privirile publicului cat si ale profesionistilor in domeniu care au fost impresionati de evolutia acestora pe scena. Thaïsa, Thaïna si Thayana hotarat sa transforme acesta pasiune pentru show-biz intr-o cariera solida.

Fiind de nedespartite de la nastere ele aveau de acum inainte obiectivul de a-si indeplini acesta ambitie.

Continuandu-si dezvoltarea artistica cele trei fete s-au mutat in capitala culturala a Braziliei, Rio de Janeiro, unde studiaza canto si invata sa citeasca si sa scrie muzica cu proeminenti artisti si compozitori.

Acum aproximativ un an, soarta a facut ca fetele sa-si stabileasca rezidenta artistica in Paris. S-au indragostit de capitala franceza si de mixtura de culturi si genuri muzicale din toata lumea si si-au fixat inca un obiectiv : sa triumfe si in aceasta tara, combinand senzualitatea si frenezia culturii braziliene cu influentele muzicii contemporane franceze.

Primul lor single, “Choopeta”, reflecta aceasta provocare. Un vechi cantec brazilian, apartinand genului folk, cantat pentru prima oara in 1939 de legendara Camen Miranda, “Choopeta“ (Mamae Eu Quero) a fost revitalizat de productia moderna si de interpretarea inovativa.

Single-ul se afla pe primul album “Choopeta” al celor trei surori care au imblanzit inimile tuturor francezilor, asa cum si-au propus.

“Choopeta” aduce versiuni proaspete ale frumoaselor cantece braziliene vechi si cantece noi pe care T-RIO-ul de succes le-a scris dupa personalitatea si spiritul plin de vitalitate.

Partener media: Radio 21


Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0722.16.14.21
0740.31.31.53

www.nme.ro
adina.gheorghe@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/t-rio-choopeta