TRRAFIC - AM PLECAT DE-ACASA

BUCURESTI - 24 iunie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

TRRAFIC este cel mai nou proiect muzical al lui Alin (fost membru al “Gaz pe Foc”).


Baietii de la TRRAFIC se pregatesc sa te surprinda in aceasta vara cu single-ul lor de debut – “Am plecat de-acasa”. O piesa cu care cei 4 fac trafic in toate felurile posibile, o introducere perfecta pentru un pop-rock ingenios dar simplu, usor de retinut dar stilat.

TRRAFIC - AM PLECAT DE-ACASAAlin si Remus se cunosc de la inceputul anilor 90 si, pe langa faptul ca au un background muzical comun, au vrut inca de la inceput sa aiba o formatie numai a lor, care sa se diferentieze de celelalte prin originalitatea si unicitatea stilului. Anii au trecut si fiecare s-a implicat in diverse proiecte muzicale. Pe Alin il stiti de la Gaz Pe Foc, perioada pe care o considera inchisa.

A sosit momentul ca Alin si Remus, alaturi de colegii lor Razvan (la bas) si George (la tobe), sa formeze Trrafic, in vara lui 2002 cand si-au dat seama absolut intamplator ca sunt vecini.

Trrafic sunt pregatiti sa aduca noutate pe piata muzicala romaneasca, practicand un pop/rock melodios si cu refrene usor de retinut. Multitudinea de stiluri combinate prin prisma interpretarii personale a fiecaruia duce intotdeauna la ceva original.Pentru inceput, chiar daca au un album intreg “in buzunar”, ei fac trrafic cu o piesa perfecta pentru o introducere a trupei – “Am plecat de-acasa”. Nu ii intereseaza un hit de-o vara si vor sa evolueze in permanenta.

Pregatiti-va pentru Trrafic. Pentru ca aveti de ce!

Cei de la TRRAFIC ne-au pregatit si un videoclip pentru piesa « AM PLECAT DE-ACASA », mesajul general al piesei fiind unul vesel si colorat, de vara.Alin se hotaraste sa plece de-acasa, lasand enigmatic un bilet si un buchet de flori. Se va intoarce sau nu ? Nu stim, dar cert este ca regizorul, Ciprian Florea, a simtit foarte bine videoclipul si starea generala a piesei, fiind mai activ decat toti cei patru baieti… la un loc. La trei dimineata inca dansa si canta JCand au filmat in oras a venit politia peste ei de doua ori, alertata fiind de vecinii care “nu suportau muzica data tare”. Totul s-a rezolvat pasnic, cu autografe, astfel incat cadrele nu au avut de suferit si toata lumea s-a distrat in continuare. La scena ferestrei a existat, totusi o problema – proprietarul casei avea un caine care i-a speriat atat pe “trraficanti” cat si pe cei de la Black Maria, care s-au ocupat de productia&realizarea clipului.


Circul cel mai mare a fost cand s-a filmat in camion... Soferul pleca intotdeauna de pe loc si era foarte greu pentru Alin, Remus, Razvan si George sa-si pastreze echilibrul. Camionul era vechi si se desfacea din toate bucatile, tobele si cinelele zburau prin masina. Floarea cadea de pe capota, iar mocheta care imita iarba a trebuit, pana la urma, sa fie prinsa bine de tot cu scotch. Baietii au inhalat si motorina arsa... o distractie pe cinste.


Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Marfar, Nicu Alifantis, Pacha Man, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania ai BMG Entertainment (Faithless, Backstreet Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Miron Ghiu
PR Manager
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0742-690926
www.nme.ro
miron.ghiu@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/trrafic-am-plecat-de-acasa