UNI-K & VERSO PENTRU PRIMA OARA IMPREUNA, LIVE !

BUCURESTI - 24 mai 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata (21 mai 2005) locuitorii Bran-ului si turistii aflati in zona au avut parte de o surpriza muzicala de proportii. Pentru ca, in cadrul festivalului "Flori de Mai", UNI-K a urcat pe scena alaturi de cei de la VERSO.

Nimic nou, daca recitalul trupei VERSO nu s-ar fi incheiat cu melodia "Se Duc Clipele", cantata impreuna cu Cristina (UNI-K).

UNI-K & VERSO PENTRU PRIMA OARA IMPREUNA, LIVE !

Ideea inedita de colaborare dintre UNI-K si VERSO a aparut inca de vara trecuta, cand tuturor li s-a parut o idee excelenta sa cante impreuna. Astfel, cu numai doua zile inainte de concert, Cristina impreuna cu baietii de la VERSO au avut prima repetitie oficiala impreuna si, intelegandu-se foarte bine din primele 30 de minute, au decis sa nu mai lasa timpul sa treaca si sa se apuce sa cante pe aceeasi scena.


Avand in vedere ca publicul prezent sambata trecuta la Bran a reactionat excelent cand a putut ascultat piesa "Se Duc Clipele" in interpretarea VERSO featuring UNI-K (sau UNI-K featuring VERSO?), artistii se gandesc cu seriozitate la o extindere a colaborarii lor. Ca va fi piesa noua, ca vor fi versiuni live sau cover-uri, voi veti afla primii!


Muzica live traieste mai mult. Si noi stim asta.

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Marfar, Nicu Alifantis, Pacha Man, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania ai BMG Entertainment (Faithless, Backstreet Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Miron Ghiu
PR Manager
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0742-690926
www.nme.ro
miron.ghiu@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/uni-k-verso-pentru-prima-oara-impreuna-live