Poti invata chiar orice limba straina?

BUCURESTI - 1 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Da, cu www.carti-dictionare.ro - poti invata chiar orice limba straina, de la Araba la Yoruba. Libraria noastra este specializata in vanzarea de carte noua sau de anticariat pentru invatarea si aprofundarea limbilor straine. Aici gasesti orice cursuri doresti.

Exerseaza scrierea in chineza

Exerseaza scrierea in chineza

Probabil unica librarie din tara dedicata in exclusivitate invatarii limbilor straine precum si aspectelor culturale si traditionale ale altor tari, libraria Novacrin www.carti-dictionare.ro se remarca atat prin originalitate cat si prin grija deosebita pe care o acorda fiecarui client, astfel incat acesta sa gaseasca cursurile, dictionarele, ghidurile de care are nevoie.

Pe langa oferta de pe website-ul librariei, in continua actualizare, transmitem clientilor interesati oferte personalizate, in functie de nevoile specifice ale acestora.

Oferta www.carti-dictionare.ro se adreseaza atat adultilor cat si copiilor care doresc sa invete limbi straine.

Cele mai cautate cursuri au fost cele de coreeana, chineza, ebraica, araba, daneza si sarba - pentru care exista foarte putine resurse de invatare adresate vorbitorilor limbii romane.

Am compensat aceasta lipsa a pietei din Romania si am pus la dispozitia clientilor nostri oferte variate de invatare a limbilor celor mai exotice, insotie de CD-uri audio, prin limbile engleza, franceza sau germana.

Succesul ni-l datoram respectului pe care il acordam fiecarui client si preocuparii de a ne actualiza oferta in functie de necesitatile clientilor nostri.

Despre Novacrin

www.carti-dictionare.ro
Inveti orice limba straina: Cursuri, dictionare, ghiduri de conversatie

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/novacrin/poti-invata-chiar-orice-limba-straina