Cu o investitie de peste 2,5 mil euro Novensys inaugureaza Novensys IQ Business Center

BUCURESTI - 9 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Novensys, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiilor din Romania, anunta finalizarea lucrarilor de constructie a unui nou sediu in capitala. Investitiile initiale in cladire se ridica la peste 2,5 mil euro. Novensys IQ Business Center este situat in cartierul Vitan, pe Splaiul Unirii nr 313. Cladirea are sase nivele, o suprafata totala de aproximativ 3.000m2 si a fost amenajata astfel incat sa corespunda celor mai inalte standarde de siguranta si confort specifice unui centru modern de afaceri, clasa A.

“Din punct de vedere financiar am crescut foarte mult, la toate nivelele companiei. Financiar, am obtinut o crestere de 137% in primele sase luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Fata de cresterile obtinute in alti ani, am atins un nivel istoric iar previziunile de crestere pentru urmatoarele luni ale anului si pentru anii urmatori sunt incurajatoare. Tintim o cifra de afaceri de peste 30 mil euro pana in 2010. Avem peste 130 de angajati si estimam ca vom ajunge la 150 pana la sfarsitul anului. Portofoliul de produse si servicii a crescut foarte mult, la fel si numarul clientilor si valoarea implementarilor realizate in acest an.

Novensys este si va ramane cel mai bun partener al celor mai importanti dezvoltatori de solutii pentru managementul informatiilor la nivel international. Acest lucru a reprezentat intotdeauna un avantaj competitiv important pentru Novensys si principala sursa a succesului nostru. In acest moment, compania a intrat intr-o etapa importanta in dezvoltarea noastra, etapa ce trebuia sustinuta la interior printr-o strategie corecta de abordare atat a pietei, cat si a companiei si a clientilor.

Am considerat ca este momentul potrivit sa ne focusam pe organizatie, in special pe angajati. Ne-am dorit foarte mult sa oferim angajatilor nostri conditii deosebite de lucru si cred ca pana la sfarsitul anului vom atinge acest obiectiv. Noul sediu este doar un prim pas in acest sens. Am creat un mediu de lucru placut si o cultura organizationala deschisa la nou. Urmatorul pas este acela de a crea premizele necesare pentru a face din Novensys cel mai bun angajator din industrie, in Romania” declara Robert Cristea, Managing Partner, Novensys.

Novensys IQ Business Center ofera angajatilor spatii de lucru confortabile, trei sali de protocol in sistem deschis cu o capacitate de peste 100 de persoane, un spatiu destinat trainingurilor interne, un showroom pentru clientii Novensys, o sala de mese si o terasa special amenajata in aer liber. Novensys IQ Business Center dispune de o parcare de peste 40 de locuri. Receptia, spatiile pentru depozitare, arhiva si service-ul au fost integrate astfel incat sa se asigure un raspuns prompt la cerintele clientilor Novensys.

Novensys - Information IQ - inseamna lucru bine facut, implicare pana la identificare cu echipa clientilor nostri, integritate profesionala si deschiderea la nou. Investitia de peste 2,5 milioane euro in dezvoltarea noului sediu vine ca un raspuns la promisiunea companiei de a face lucrurile mai bine si de a furniza acele solutii inteligente de management al informatiilor capabile sa aduca certitudine si avantaje competitive clientilor. Prin crearea unor conditii speciale de munca pentru angajatii nostri ne asiguram indeplinirea promisiunilor pe care le facem clientilor nostri.

Despre Novensys

Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori de solutii pentru managementul informatiei din Romania. Compania integreza solutii de la cei mai buni dezvoltatori la nivel international – Novensys este Gold Certified Partner pentru Microsoft, este Premier Business Partner pentru Motorola – Symbol, pentru zona EMEA (Europa, Middle East si Africa) in domeniul Enterprise Mobility Solutions si business partner pentru companiile Zebra, Psion, Datalogic, LS Retail, Printronix, Carl Valentin, Magner, NCR, ThinPrint, Tally Genicom, Mantis.
Printre implementarile cele mai importante din acest an se numara: E.ON, Aquilla, Delamode, Sprider Stores, Retail Fashion, Konica Minolta, Milupa etc.
Structura actionaritatului este formata din Fondul de investitii ICB cu 33%, Andrei Stefan Caunii cu 22%, Cezar Florin Golumbeanu cu 22%, Robert Florin Cristea cu 22% si George Bogdan Dumitrescu cu 1%.

Sediul central al companiei Novensys se afla in Bucuresti, compania avand alte trei puncte de lucru in Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov.

Persoana de contact: Cornelia Ureche (Gusa), Marketing Manager, Novensys.
cornelia.ureche@novensys.com sau la telefon 0741 105 041

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/novensys/cu-o-investitie-de-peste-25-mil-euro-novensys-inaugureaza-novensys-iq-business-center