Stylo – Cadouri cu Stil – aduce in premiera in Romania celebrele organizere Filofax

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, HR, Farmaceutic

Live site

Astazi 17 Decembrie 2013 s-a lansat lansat oficial magazinul Stylo, primul magazin online din Romania dedicat cadourilor cu stil.

Stylo - Cadouri cu Stil

Stylo – Cadouri cu Stil – a fost creat special pentru cei care cauta solutii de cadouri deosebite, pentru oameni cu gusturi rafinate. Stylo aduce in exclusivitate in Romania prestigioasele organizere britanice Filofax, un brand englezesc autentic, practice si elegante in acelasi timp.

Tot pe site-ul Stylo veti gasi branduri celebre de instrumente de scris ca Waterman si Parker, dar si multe alte idei de cadouri ”fine”, cafea illy, cesti de colectie, espressoare de cafea, ceaiuri Dammann si multe altele.

O alta noutate adusa de Stylo in exclusivitate in Romania sunt colectiile Pride & Soul, cu o gama impresionanta de genti din piele, portofele si posete, accesorii din piele, produse in Germania, la o calitate ireprosabila. Unic in Romania pe segmentul portofelelor sunt modelele speciale Cryptalloy RFID document Safe, o noua generatie de portofele dedicate securizarii noilor carduri bancare contactless.

'' Dorim sa facem diferenta pe piata cadourilor din Romania, o piata dominata din pacate, de multe ori, de kitch-uri si inutilitati de efect. Viziunea noastra despre cadouri se axeaza pe lucruri practice, utile, de foarte buna calitate si care aduc satisfactie utilizatorului mult timp dupa achizitie.” spune Sabin Preda – director general Stylo.

Stylo – Cadouri cu stil – este un proiect al Novinger Klaus Grup, companie cu o prezenta de peste 10 ani pe piata de papetarie din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/novinger-klaus/stylo-cadouri-cu-stil-aduce-in-premiera-in-romania-celebrele-organizere-filofax