nrf5340 pdk    

Comunicate de presa si evenimente pe tema nrf5340 pdk

 • nrf5340 pdk. Tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta designul IoT

  nrf5340 pdk

  Bucuresti - 23 noiembrie 2020

  Comunicat de Aurocon Compec SRL

  ... nrf5340 combină un procesor de înaltă performanță cu un procesor de rețea complet programabil, cu un consum extrem de redus, plus funcții avansate de securitate bazate ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aurocon compec , compec , rs delivers , nordic semiconductor , nrf5340 pdk

  Vezi toate comunicatele de presa despre nrf5340 pdk

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nrf5340 pdk.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nrf5340 pdk. Informatiile despre nrf5340 pdk cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nrf5340 pdk, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nrf5340 pdk, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.