Fondator Nucim.ro, producător de gustări sănătoase: ”Clienții își doresc ambalaje prietenoase cu mediul și le apreciază pentru că sunt resigilabile”

BUCURESTI - 5 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Retail, CSR

Ca producători, ne dorim să reducem cât mai mult amprenta de plastic pe care o lasă produsele Nucim . Am ales astfel ca produsele Nucim să fie ambalate în pungi ce conțin hârtie și sunt resigilabile. Astfel, nucile, fructele uscate, semințele și cerealele își păstrează prospețimea mai mult timp, chiar și după prima deschidere a ambalajului, prelungind astfel termenul de consum. Mai mult, ele pot fi si reutilizate pentru diverse produse alimentare din cămară.

Nuci caju Nucim

Nuci caju Nucim

 ”Pregătim un proiect foarte fain care promovează și mai mult economia circulară. Va fi un concept pilot în zona Băneasa și abia aștept să vă povestesc mai multe și chiar să invit la deschidere” 

Bogdan Chiriac, fondator Nucim.ro

Bogdan Chiriac, fondator Nucim, a intrat în antreprenoriat după peste mulți ani de corporații. O afacere născută în plină pandemie, dintr-o nevoie personală pentru gustări sănătoase de calitate, Nucim.ro propune o gamă foarte variată de nuci, semințe, cereale și fructe uscate. Bogdan Chiriac a pornit afacerea de la o întrebare simplă: ce gustari îi pun copilului la pachet? Așa a ajuns să discute cu dr. Luiza Pîrvu, medic specialist cu experiență în diabet, nutritie și boli metabolice pentru adulți și copii. Au fost create 10 mixuri din nuci, semințe și fructe uscate, care conțin doar produse 100% naturale. Mixurile sunt bine echilibrate atât caloric, cât și ca aport de vitamine și minerale. 

Produsele Nucim ies în evidență prin simplitate. Ambalajul și etichetele sunt simple, însă foarte practice:

”Ca producători, ne dorim să reducem cât mai mult amprenta de plastic pe care o lasă produsele noastre. Am ales astfel ca produsele noastre să fie ambalate în pungi ce conțin hârtie și sunt resigilabile. Astfel, produsele își păstrează prospețimea mai mult timp, chiar și după prima deschidere a ambalajului, prelungind astfel termenul de consum. Mai mult, ele pot fi si reutilizate pentru diverse produse alimentare din cămară.” spune Bogdan. 

Online sau offline? 

O analiză realizată de Transport Intelligence arată ca piața globală de logistica în comerțul electronic a crescut cu 19,9% în 2021. Pentru producătorul local Nucim, acest lucru a însemnat o oportunitate, iar acum majoritatea comenzilor vin din online: ”Clienții noștri comandă nuci, semințe, cereașe și fructe uscate prin magazinul nostru online (nucim.ro) sau prin marketplace-uri. Pentru a reduce consumul de ambalaje folosite la colete, am decis să avem doar cutii de carton pe care le-am creat special ca să nu mai fie nevoie de alte folii sau umpluturi de protecție, care sunt de obicei din plastic. Astfel, produsele Nucim ajung foarte bine prin curier în toată țara.”

Urmărind mereu părerile clienților, Bogdan spune că cele mai multe review-uri pozitive cuprind și aprecieri pentru ambalajul prietenos cu mediul: ”Clienții Nucim își doresc ambalaje prietenoase cu mediul și le apreciază pentru că sunt resigilabile și reutilizabile”. 

Călătoria Nucim în economia circulară nu se oprește aici și va trece și în offline, cu un magazin fizic în București. ”Pregătim un proiect foarte fain care promovează și mai mult economia circulară. Va fi un concept pilot în zona Băneasa și abia aștept să vă povestesc mai multe și chiar să invit la deschidere”, a concis Bogdan. 

Despre Nucim Bio Market SRL

Nucim.ro este un producător de gustări sănătoase din seminte, cereale, fructe uscate și nuci precum caju, migdale, fistic. Peste 6000 de gustări Nucim au fost deja livrate ca beneficiu pentru angajații din mari companii. Gustarile Nucim se pot comanda și online de pe site-ul propriu Nucim.ro sau de pe marketplace-uri. Noutatea o reprezintă mixurile create după rețete recomandate de un doctor specialist în nutriție și boli metabolice. Acest avantaj face din mixurile Nucim o alegere perfectă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Taguri: migdalenucimcajufisticmix nucimiez de nuca
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nucim-bio-market-srl/fondator-nucim-ro-producator-de-gustari-sanatoase-clientii-isi-doresc-ambalaje-prietenoase-cu-mediul-si-le-apreciaza-pentru-ca-sunt-resigilabile