Bursa de Transport EUlogis.com lanseaza o campanie dedicata eficientizarii transporturilor de marfuri

Vaslui - 29 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Logistica/Transport, Retail

Cu un sistem bursa de transport nou si inovativ, EUlogis.com se adreseaza transportatorilor si ofertantilor de marfuri din toata Europa printr-un efort concentrat de a minimiza numarul kilometrilor parcursi fara marfa si de a optimiza astfel costurile de transport.

Eficienta in transporturi se calculeaza ca volumul de marfuri transportate pentru fiecare litru de carburant folosit. Asadar, cu cat un camion este mai incarcat, cu atat mai eficient devine serviciul de transport pentru fiecare kilometru parcurs. EUlogis.com ofera servicii de promovare si interconectare a caselor de expeditii, transportatorilor si clientilor cu marfuri din regiune printr-un sistem usor de folosit.

Beneficiile eficientizarii transporturilor de marfuri sunt clare. Cu transportul rutier responsabil pentru o cincime din emisiile de dioxid de carbon emise in UE, combinat cu faptul ca unul din cinci camioane circula fara marfa pe drumurile europene, este clar ca eficientizarea transportului de marfuri poate avea un impact pozitiv major asupra mediului.

“Serviciile bursei noastre de transport sunt disponibile oricarui client care cauta sa isi imbunatateasca eficienta in transporturi”, a declarant reprezentantul companiei Catalin Popa. “Oferim inregistrare gratuita precum si promovarea gratuita in sistem a rutelor camioanelor libere sau marfurilor ce trebuie transportate. Oricine poate beneficia de aceste servicii, fie ca este casa de expeditii, transportator, producator sau comerciant. Prin acest serviciu, este telul nostru sa ajutam pe toti cei din sectorul de transporturi sa reduca pierderile inutile si astfel sa isi creasca eficienta logistica si profitabilitatea.”

Serviciile oferite de EUlogis.com sunt dedicate atat transporturilor nationale cat si internationale. Sistemul este disponibil in 22 de limbi europene, facilitand accesul utilizatorilor din toata Europa. In acest serviciu de bursa de transport, utilizatorii se pot bucura de tot felul de optiuni precum managementul propriilor listari, filtre avansate ce permit identificarea si selectarea ofertelor optime de transport, chat online intre utilizatori pentru stabilirea detaliilor de transport sau posibilitatea grupajului de marfuri pentru incarcarile de la mai multi clienti.

“Conform ultimelor date publicate de Eurostat, 21.1% din vehiculele de transport de pe drumurile europene circula fara marfa, iar aceasta se traduce in pierderi de miliarde de euro anual in costurile carburantilor”, a mai spus Catalin Popa. “Folosind serviciile oferite prin EUlogis.com, flotele de camioane pot deveni mai eficiente, ajutand acesti transportatori sa economiseasca sume importante de bani.”

Serviciul EUlogis.com lucreaza cu transportatori mici si mari care se straduiesc continuu sa gaseasca volumul de marfuri necesare realizarii transportului optim. Informatii aditionale legate de aceste servicii si inregistrarea gratuita in sistem sunt disponibile pe website-ul ro.eulogis.com .

DESPRE EULOGIS.COM

Bursa transport EUlogis.com este un serviciu dedicat transportatorilor si clientilor cu marfuri de transportat. Serviciul ofera solutii care incurajeaza eficienta in industria de transporturi. Cu o retea de parteneri in crestere la nivel national si international, EUlogis ofera solutii unice menite sa isi ajute clientii sa reduca atat costurile logistice, precum si impactul aspra mediului.